Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(100)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(100)
    • 5 Star(92)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/02/2021

    To doskonały telefon. Jednak byłby to WYJĄTNY telefon, jeśli Ouktel naprawi go tak, że może być używany wyrzutni trzeciej partii. Zalety: Najlepszy sprzęt. To jeden z najprzystojniejszych, najbardziej surowych telefonów, jakich nigdy nie miałem. Wygląda i wydaje się, jakby to trwało latami. Szalony czas pracy na baterii. To może trwać 3-4 dni przed koniecznością ładowania. Pracuje z większością północnoamerykańskich zespołów 4G/LTE. 5G: Działa dobrze. GPS: Działa dobrze. WiFi Hotspot: Działa dobrze. Czytnik odcisków palców: Działa dobrze. Face Unlock: Działa dobrze. NFC: Nie próbowałam tego. Nieźle. Bardzo dobry aparat. Nie na poziomie flagowym, ale dość blisko. Duży, jasny, kolorowy, ostry wyświetlacz 6,67". Wady: Brak obsługi karty SD. Poradzę sobie bez niego, ale to będzie ostatni telefon, który kupię bez obsługi karty SD. Akcje Androida 10 OS są zaniżone i pobieżne. Wyrzutnie trzeciej partii nie nadają się do użycia w tym telefonie i będą się rozbijać przy przełączaniu aplikacji. Byłoby bardzo miło, gdyby Oukitel udostępnił aktualizacje za pośrednictwem Wireless Updates. Jak dotąd nie było żadnych. Aktualizacje WP10 na stronie internetowej Oukitel są brakującymi plikami, a instrukcje są niemożliwe do wykonania. Przesyłka do USA: przedmiot dotarł przez FedEx 15 dni po tym, jak transport opuścił magazyn. Podpis nie był wymagany.

    Komentarze (11)
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2021

    Otrzymałem go wcześniej, niż się spodziewałem. Wybór usługi kurierskiej jest najbardziej odpowiedni i bardzo pomocny dla kupujących. Bardzo doceniam moje drugie doświadczenie z Banggood. Co do zakupionego przedmiotu, bardzo mi się podoba, ponieważ jestem fanem nierównych telefonów. Dziękuję, Bangbogu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Towar przybył w 32 dni kalendarzowych od złożenia zamówienia. Paczka nie była uszkodzona. Telefon jest sprawny. Jak długi będzie żywotność baterii zobaczę po kilku tygodniach lub miesiącach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Dwa zestawy Oukitel WP10 na stanowisko pracy i na zewnątrz! Ten telefon jest czołgiem, bateria działa na zawsze, doskonałe zasięg pasmo 4G/5G na całym świecie i super wytrzymałość jak na razie. Inteligentne ułożenie przycisku PTT i minimalistyczny Android OS są świetne. Przyzwoity ekran i procesor w milionowej skórze za bardzo rozsądne koszty. Wartość 5 gwiazdek jest w mojej książce. Chociaż Oukitel nie jest znany z tony aktualizacji oprogramowania czy wsparcia na krawędzi, w tym punkcie cenowym z bardzo szeroką dystrybucją terminali serii MediaTek o wymiarze 800, miejmy nadzieję, że uaktualnią tę bestię i wyrobią sobie nazwę w tym roku. Zgiń mocno microSD nad chmurami. Wiedzcie, że WP ma wodoszczelną tackę z podwójnym SIM, bez SD. Z 128G magazynu lokalnie i brud z chmur TB tanio nie było to problemem dla tego nabywcy. Nie mogę się doczekać, by użyć w krzakach, albo w śniegu w górach, albo łowić ryby nad jeziorem i nie martwić się tak bardzo o stare, delikatne dłonie. Ta jednostka to bestia! Dzięki, Ouki.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    Już dotarłem, dzięki sprzedawcy zaufali.. Powtarzam, żeby kupić ponownie.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2021

    Super smartfon, dzień dobry kamery również mikro kamera naprawdę górna, więc środkowa głowa na trzecim zdjęciu 👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Dobrej jakości smartfon. W końcu nie tak ciężki, jak ten.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2021

    Barang jest sampai...bos Tq, o co chodzi

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    comprei aprenda para esposa ela tinha um iphone que partiu depois de cair no chao. Esta adorar. e um telemovel que vale o seu dinheiro.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2021

    Dziękuję, szefie

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft80 532
    • Ft55 752
    • Ft83 010
    • Ft58 850
    • Ft61 947
    • Ft58 850
    • Ft49 557
    • Ft151 001
    • Ft55 752
    • Ft52 655
    • Ft40 265
    • Ft22 922
    • Ft49 557
    • Ft41 504
    • Ft40 265
    • Ft170 054
    • Ft108 410
    • Ft3 426