Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(66)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(66)
    • 5 Star(59)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/01/2022

    Jestem bardzo szczęśliwy, więc do tej pory po prostu został wysłany bardzo szybko zbyt, muszę go podłączyć i bawić się z nim. Tablet przyszedł bardzo dobrze chroniony ładny 👍 Dziękuję Banggood!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    Wysyłka była powolna, ale bardzo szybka po wysyłce!!! Produkt był dobrze zapakowany!! Wiem, ale to jest ciężkie Ekran domowy nie jest konfigurowalny, ale spodziewaj się pojemności i solidności baterii. Po 2 godzinach surfowania po sieci bateria była o 10% mniejsza.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2022

    To działa, działa płynnie, nie testuj jeszcze pod wodą

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    Twardość tej tablicy zdała test... test wody, pył, test zrzutu... Wszystko w jednej tabletce... Obejrzyj moje opinie na temat tego tabletu.....https://youtu.be/f7ADuivwZac

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2022

    Bardzo dobry produkt. Silny i trwały nie martwić się o uszkodzenia. Wysyłka była szybka i bardzo dobrze zapakowana. Mój syn się tym cieszy, kupi w przyszłości. Tak trzymaj.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2022

    Dziękuję bardzo wizyta produktu w bardzo dobrym stanie. Kupię znowu następnym razem. Nie ma podsłuchu i nie ma biometrycznego rozpoznania, jak wspomniano w desc..

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2022

    Ładne wykonanie w wytrzymałym materiale doskonały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2022

    Service rapide et constructif Merci à toutes l'équipe de Bangood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2022

    Warto było czekać na przesyłkę miesiąc, tablet rewelacyjny z przeznaczeniem na wypady w teren i pod namiot na zasiadki wędkarskie. Śmiga szybko nie zawiesza się, cena z ubezpieczeniem 850 zł, warto. Pełny monitoring kurierski

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Dziękuję, BANGGOOD. WIELKI PAKIET. DOBRY JAKOŚĆ. Najszybsza dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$194.99
    • US$129.99
    • US$194.99
    • US$99.99
    • US$204.99
    • US$104.99
    • US$219.99
    • US$249.99
    • US$154.99
    • US$149.99