Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(288)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(288)
    • 5 Star(270)
    • 4 Star(17)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/01/2021

    Witam, dziękuję za dostarczenie paczki zaskakująco przez państwową pocztę (Slovenská pošta) bez podatku i cła. Czekałem na belę ponad miesiąc, ale ważne, żeby dotarła dobrze i bezpiecznie zapakowana w trwałą folię i folię z bąbelkami! Po rozpakowaniu mnie, pomarańczowe pudełko zaświeciło się nazwiskiem producenta, w środku wyciągnął pierwsze instrukcje, pod nim telefon komórkowy z przejrzystą walizką i standardowymi akcesoriami - kabel USB, Ładowarka i igła do usuwania slotu karty SIM z slotem SD. Mobil C21 jest w pięknym fioletowym kolorze, wykonanie z tworzywa jest wysokiej jakości i dobrze trzyma się w dłoni, a waga 170 g jest stosunkowo lekka, a rozmiar 6,4 cala, wymiary są stosunkowo zwarte. Sprzęt i parametry ze względu na niską cenę 87 euro są doskonałe i wystarczające do normalnego użytkowania. Jeśli masz niski budżet do 100 euro, gorąco polecam zakup tego modelu. Z poważaniem.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2020

    Zamówiony 18 września i wysłany 2 października. Przybył 11 października. Adapter konwersji wtyczki UE został losowo dołączony. Jeśli cena sprzedaży jest około 10 000 jenów, myślę, że jest to bardzo wysoka wydajność i okazja. (Czuje taki sam rozmiar i wagę, jak posiadam RenoA do codziennego użytku.). Myślę, że wydajność kamery i gry 3D coś zmienią...) Dołącz zdjęcie rzeczywistego wzorca.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    Prawda, że zespół jest w porządku za swoją cenę. To co lubię w drużynie: Jego dobra jasność ekranu, doskonałe kąty widzenia, nasycone kolory, procesor jest świetny płyn do normalnych operacji do trochę wymagających, przednia kamera jest lepsza niż jakikolwiek telefon niskiej klasy i niskiej średniej klasy, Dźwięk jest nie tyle dobry, ale jeśli jestem szczęśliwy, bardzo dobry znak. Czego nie lubię: Tylne kamery są złe i myślę, że działają tylko dwa z nich, makro i główna kamera, nie ma wglądu do normalnych aparatów słuchowych. Nie przynosi też adaptera, materiały budowlane są niskiej jakości, ale dobrze za ich cenę. Posiada widget Google Search, który nie może być usunięty lub zmieniony, nie ma zabezpieczenia przed rozbryzgiem, można zobaczyć obciążenie płyty portowej typu C.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2020

    Bardzo dobry był szybki w dostawie wybrał kolor fioletowy i słodki i ob telefon to bardzo dobrze w cenie dobry procesor dobre aparaty bez wątpienia dobry zakup dziękuję Oukitel

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Doskonały zespół, przybył bardzo szybko, ma wszystkie komponenty i funkcje to mówi. Przybyło bardzo szybko do Peru tylko 3 tygodnie, bardzo dobrze zapakowane i chronione, Polecam sprzedającego i ich produkty.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2020

    Dobra cena za telefon budżetowy. Po prostu użył go w ogóle nie ma problemu. Czas dostawy również nie zbyt długi, w okolicach spodziewanego czasu.. 17-dniowy statek do Sarawak, Malezja.. Zalecane..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Paczka dotarła na miejsce w 27 dni, dostawa kurierem. Wygląda na dobrą średnią. Pakuję tylko torbę i skubienie. Przetestujmy. Do sklepu, dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Jest to jeden z najlepszych smartfonów budżetowych jakie można znaleźć. Mocne strony: Price/performance Poziom zakończenia Wydajność GPS Dobry ekran Słabe strony: Sygnał WiFi Prędkość ogniskowa Temperatura kolorów dla zdjęć Moja pełna recenzja jest tutaj https://www.laurentwillen.be/en/test-reviews/oukitel-c21-test-review-camera/

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Doskonały stosunek jakości do ceny, wydajność jest zaskakujące biorąc pod uwagę koszt.Pełny sprzęt, są obecne w pakiecie kabel do ładowania, zasilacz, słuchawki i przezroczysty silikonowy osłona. Zdecydowanie polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Świetny telefon. Po 3 dniach użytkowania, nie ma na co narzekać. Załóż ochronny lód. Oukitel marka, która nie musi się rumienić duży, wręcz przeciwnie powinny brać przykład. Otrzymane w 3 tygodnie w pakiecie ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft51 899
    • Ft106 855
    • Ft88 536
    • Ft76 324
    • Ft68 691
    • Ft61 058
    • Ft85 483
    • Ft45 793
    • Ft210 357
    • Ft3 050