Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(27)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(27)
    • 5 Star(26)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/03/2022

    Wow, to bardzo dobra elektrownia. Mogę złagodzić ładowanie za pomocą zasilacza 120W lub z mojego panelu słonecznego 100W i uzyskać 65Watt z energii słonecznej do elektrowni. 220V jest stabilne i zatokowe. 100W USB-C działa dobrze z moim MacBook Pro (96W mierzone) 12V 10A Wtyczka samochodowa jest dobrej jakości testowana z adapterem USB-C 100W.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2022

    This is a nice power station! USB-C power output for Laptop and 220V output for charging bike battery works fine. No inforamtion, if it is a MPPT input. But charging with a 21V solar panel works fine. Only the 6,3mm power input jack is not so nice. Would prefer a XT60 or something like this. At least an adaptor for a more common 4.2mm jack is included. I hope the batteries will last some time!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2022

    Jestem zadowolony z baterii dobrze działa, pakiet dotarł hit i brakuje kabla typu C i ładowarki samochodowej, odpowiedzialny jest firma ria, niezadowolony z nich.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2022

    Stato un buontrobto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2022

    the best power station with 100W PD USB-C big screen wit Watt In and Out, sinus 220V

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Yoyo22
    FR
    03/06/2022

    /Otrzymane dzisiaj. Bardzo dobrze zapakowane..Po pełnym naładowaniu przetestowałem gniazda USB. Nieskazitelna. To działa dobrze, dobrze działa. Przetestuję gniazda 12V i 220V później zmodyfikuję moją ocenę po kolejnych testach. W tej chwili jestem w pełni usatysfakcjonowany.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2022

    W opisie jest napisane 140400mAh, ale na pudełku jest napisane 2600mAh. Co to jest „prawidłowe"?

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • pandor
    GR
    22/08/2022

    Ładny produkt.Bądź bardzo ostrożny, ponieważ ładowarka jest bardzo gorąca podczas ładowania elektrowni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2022

    Zgodnie z opisem i oczekiwaniem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2022

    Fajne urządzenie, bardzo dobra jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$17.99
    • US$62.99
    • US$28.99
    • US$23.99
    • US$27.99
    • US$25.99
    • US$35.99
    • US$39.99
    • US$69.99
    • US$83.99