Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(807)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(807)
    • 5 Star(777)
    • 4 Star(25)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/08/2021

    Prawidłowe pakowanie, szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Wyśmienicie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Wkrótce tu był i to działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2017

    Great device for everybody who wants a selfmade locking external hard drive or one that works really well (everybody :D). S.M.A.R.T. works and it uses the USAP protocol. The only thing that could be problematic is that the cable is only 51cm long from Plug tip to plug tip. Benchmark Results with ST500LT012: With the included USB 3.0 cable I got a Read and write speed of around 122MB/s. With a normal micro USB 2.0 cable I got a read and write speed of around 44.5MB/s.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2020

    Świetna sprawa, ma bardzo ładne wykończenie, łatwa instalacja i działa zgodnie z oczekiwaniami. Ściana obudowa być krucha, przezroczysty plastik nie przechodzi zbyt wiele pewności siebie, ale jak na razie wszystko ok. Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2017

    This is a nice case! Looks cool, works unbelievably well! I even got up to speeds of 100 mb/sec writing speed. I've attached some photos of the product, so you can get an idea of it. Would I recommend this? Yes, definately!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2018

    Хороший прозрачный бокс для винчестера 2,5 дюйма. Беру уже второй и не жалею. Очень удобен в использовании, всегда видно какой винчестер в нем находится.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2018

    Parcel arrived are very quickly, tracked along the route. Τested and was in excellent working condition.Recommend this to everyone that in need of such device.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2018

    Fantástica case para qualquer disco rígido de 2,5 polegadas. O material é de boa qualidade, o disco fica bem seguro sem folgas. Leitura e transferência rápidas. Design excelente.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2018

    Case muito bom com ótimo acabamento encaixe perfeito com HD 2.5" não deixa folgas e tem uma ótima taxa de leitura e gravação quando a conexão é USB 3.0.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$14.10
    • US$48.29
    • US$20.78
    • US$16.09
    • US$10.99
    • US$16.09
    • US$28.99
    • US$72.44
    • US$43.99
    • US$12.64
    • US$8.99
    • US$13.79
    • US$12.99
    • US$9.99
    • US$12.99
    • US$12.64
    • US$13.99
    • US$4.09