Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(219)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(219)
    • 5 Star(209)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/01/2021

    Bardzo dobry produkt 🙂 Zalecany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    Banggood jest zawsze tym, czego potrzebuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2021

    Wszystko jest w porządku, towary zgodnie z opisem. Szybka wysyłka i pakowanie bez uszkodzeń.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    Good item. It complies with what is described. Recommended!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • YarVIP2
    UA
    10/01/2019

    Орика на высоте , прецепикл к монитору с середины и все отлично ,в комплекте кабель 50 см. идёт его воткнул а ком и все отлично . Теперь вместо одного юсб 3.0 ешь есть 3 и можно две флешки подключить и внешний жёсткий и самое главное что они отдельно отображаются в системе.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2018

    design favoloso per un oggetto di grande utilità. si adatta facilmente sia a tutti i tipi di monitor che alle scrivanie fino ad uno spessore di 3 cm circa. In alluminio di buona qualità arriva compreso di cavo usb... vale veramente la pena acquistarlo!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2020

    Przyszedł dzisiaj, w idealnym stanie, zrobiłem test i jak na razie wszystko jest w porządku. Użyłem wszystkich czterech drzwi jednocześnie i wszystko działa. Jak na razie polecam zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2020

    Bardzo dobry produkt, jakość metalu i jego wykończenia jest dobra dla zapłaconej ceny. Paczka dotarła w mniej niż 3 tygodnie w dobrym stanie. Jak na razie działa w porządku, prędkość, jeśli jest to USB 3.0 Zalecane!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2019

    A great Hub Multiplier of USB3.0 ports that allows you to securely fix it in the furniture so that it does not move and make it easier to use them without worrying. A very well thought-out utility. I like it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2019

    It works almost perfectly, except in spite of it is connected to the USB 3 port on my Win7/64, the hardware properties shows as a USB 2 item. The max transfer speed is also matching to the USB 2 interface capabilities. Otherwise it is nice ( it would be considerable to offer black version, regarding to almost all monitor frame is black ), the fixing system is correct. Worth to buy..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$17.59
    • US$18.99
    • US$16.49
    • US$8.99
    • US$15.99
    • US$12.99
    • US$21.99
    • US$13.19
    • US$159.99
    • US$12.99
    • US$114.99
    • US$14.99
    • US$19.99
    • US$42.89
    • US$41.99
    • US$32.99
    • US$87.99
    • US$8.99