Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(77)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(77)
    • 5 Star(53)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/12/2021

    se conviertieron en mis audífonos favoritos, no tapan el canal auditivo. me puedo dormir con ellos puestos, y no sientes que los tengas puestos. son fabulosos, mucho muy recomendables

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    Inni słuchają, gdy głośność jest pełna, ale do słuchania muzyki lub rozmowy przy normalnym dźwięku, jest idealny. Są to zasadniczo małe głośniki na wysokości uszu. Perfekcyjny rozmiar.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    Kupiłem te bezprzewodowe słuchawki ze względu na współczynnik kształtu ucha. Działają prawidłowo. Dźwięk jest czysty i wystarczająco załadowany. I wydaje się, że będą pasować i będą odpowiednie dla sport aktuviities.Więc mogę polecić produkt i sprzedawcy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    Dobra jakość. Dzięki ypu sprzedawcy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2022

    Przyjeżdżam bardzo szybko i przed uzgodnionym terminem i są bardzo dobre polecane ze sprzedającym

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    To dobry zestaw słuchawkowy. Wiele dźwięków umyka, dzięki czemu można nawet słyszeć jako zewnętrzny mówca, ale jest to jego propozycja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2021

    Znakomita jakość & lekki ciężar.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2022

    bardzo przydatne i jak oferowane, działa bardzo dobrze I przybył w oczekiwanym czasie....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    Bardzo dobry dotarł w doskonałym stanie, dostawa dotarła dość szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    Bardzo dobry produkt, doskonały produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$22.99
    • US$33.99
    • US$24.48
    • US$16.99
    • US$32.99
    • US$16.99
    • US$17.99
    • US$9.99
    • US$16.99
    • US$36.95