Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(56)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(56)
    • 5 Star(46)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/04/2021

    Dość dobra jakość, jedyny problem jaki mam to to że nie mogę uruchomić led. Używam tego do telefonu i przeglądam instrukcję obsługi, ale ledowe światła nadal nie działają.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2021

    Naprawdę zdziwiona, że przyjechała do Chile 13 dni (Concepción). Spełnia opisane cechy akcesoriów do uszu kota są silikonowe z detalami lustra. Jedyny problem, że dla mnie komputer musi podłączyć USB, włączyć światło, a także plus dla audio i mikrofonu w przypadku telefonu nie włącza świateł. Jestem bardziej niż zadowolony z produktu jego jakość audio jest dobra.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    Kochał słuchawki, tylko dwa problemy uznałem za nudne, pierwszy był stan pudełka, że produkt dotarł (ale wierzę, że to z powodu logistyki poczty) a drugi to brak adaptera wewnątrz pudełka, Poza tym wszystko było dobrze i przybyło do dość szybko(dwa tygodnie).

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    Opakowanie jest bardzo starannie wykonane. Dźwięk jest dobrej jakości i jest bardzo komfortowy w użyciu, nawet dla osób, które noszą okulary. Dźwięk mikrofonu ma dobrą jakość. To dobry zakup, polecam w 100% ^^

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Jestem całkowicie i całkowicie zadowolony z tego produktu, są one niezwykle miękkie, a dźwięk jest czysty i mocny. Mikrofon też nie jest daleko w tyle, ponieważ udało mi się trochę stłumić hałas wokół mnie, a teraz moi przyjaciele wyraźnie mnie słyszą w wołach hahaha. W pełni rekomendowane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Piękna i dobra jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2021

    Bardzo mi się podobało! Przybyło w przewidywanym czasie i wszystko poszło dobrze. Będę musiał kupić adapter, żeby uruchomić mikrofon, bo nie mam wejścia do komputera. Jednak telefon jest idealny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2021

    Słuchawki wyglądają bardzo ładnie i działają doskonale. Paczka przyszła wcześniej i w jakości. Ma też dobry dźwięk. Zalecam kupno.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Są w doskonałej formie i pracują niesamowicie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2022

    Niesamowite jakości słuchawki i przybyli wcześniej niż oczekiwano. Jestem bardzo zadowolony z tego produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$9.23
    • US$29.99
    • US$11.99
    • US$15.99
    • US$41.99
    • US$14.49
    • US$19.99
    • US$35.64
    • US$27.99
    • US$29.89
    • US$21.84
    • US$27.71
    • US$12.99
    • US$12.99
    • US$12.69
    • US$12.69
    • US$51.96
    • US$39.99