Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(76)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(76)
    • 5 Star(73)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/03/2021

    Słuchawki są dokładnie takie jak te prezentowane na stronie, są wygodne, nie tworzą dyskomfortu na uszach i głowie, po pewnym czasie prawie nawet nie zauważasz, że je nosisz. Dźwięk jest silny i bardzo jasny w rezultacie niektóre jakości słuchawki. Nie używam od nich mikrofonu, ponieważ mam oddzielny mikrofon, ale zakładam, że to przynajmniej podnosi się do jakości dźwięku odtwarzanego przez słuchawki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2020

    Świetna jakość produktu, bardzo dobrze wykonane wykończenia, jest duży komfort i dźwięk, zajęło mniej niż 1 miesiąc, aby dotrzeć do Brazylii, największe opóźnienie pochodziło z samej poczty.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2020

    Idealnie, przerosło moje oczekiwania, zarówno produktu, jak i dostawy. To trwało około 11 dni (co jest imponujące), przyszedł z jednym uszkodzonym w pudełku na podstawie wysyłki, ale produkt był bardzo dobrze zapakowany i nie ucierpiał. Niesamowity samogłośnik i mikrofon świetny, uwaga 10 dla produktu, polecam, jeśli otrzymasz rabat.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2020

    Świetny koszt zestawu słuchawkowego.. Izolacja i jakość dźwięku są świetne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2021

    Bardzo dobry, wygodny, podoba mi się dźwięk i mikrofon, jest dość ergonomiczny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2020

    Bardzo dobrze! Dotarłem do Brazylii dokładnie po 1 miesiącu od potwierdzenia 5 dni do przyjazdu do mojego domu. Pudełko nie jest uszkodzone/ugniatane, jest z plastikiem balonowym dla ochrony. Audio i Mikrofon działają.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2020

    Bardzo wysoka jakość i bardzo dobry dźwięk i podstawa bardzo niesamowita. 8

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2022

    Wspaniały produkt, świetna jakość, wykończenie, dźwięk jest rewelacyjny, wart każdego grosza.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    To mój pierwszy zestaw słuchawkowy i jestem bardzo zadowolony z zakupu. Bardzo fajny dźwięk, dobry mikrofon też. Słuchanie piosenek, które używają najbardziej poważnych jest bardzo fajne, a inne rytmy, jak rock, mam trochę dziwne, ale uważam, że to kwestia gustu i adaptacji. Jedyny, choć nie jest w pełni USB, muszę używać wszystkich wejść: telefonu, mikrofonu i USB (aby włączyć leds), więc nie wiem, co to jest jak używać w telefonie komórkowym, Ponieważ telefon komórkowy ma tylko jedno wejście. Co do dostawy, pudełko prezentowało lekkie ugniatanie, przybyło dość szybko (około 20 dni z rzędu) i nie byłem opodatkowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2021

    Wielkie korzyści kosztowe, aby rozpocząć prace na telefon stacjonarny 3,5 mm i na Pc, jak również!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$18.99
    • US$23.09
    • US$17.70
    • US$21.38
    • US$18.47
    • US$20.01
    • US$22.31
    • US$40.88
    • US$13.08
    • US$62.99