Opinie klientów

4.9 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(234)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(234)
    • 5 Star(215)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/04/2021

    Dziękuję ci banggood!!! Otrzymałem dziś rozkaz w dobrym stanie. To szybka dostawa i łatwy proces COD. Jakość butów, które otrzymałem była bardzo dobra, jak w reklamie i z tego powodu kupiłem już dwie pary. Dziękuję Banggood za zapewnienie dobrej obsługi. Jestem bardzo zadowolony z usług świadczonych przez Państwa. Dziękuję ci banggood!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Te buty dotarły pod mój adres w ciągu 8 dni i są w dobrym stanie. Po ich założeniu, te buty były bardzo wygodne, elastyczne, lekkie i wodoodporne. Jestem zadowolony z zakupu tych butów. Przed chwilą zamówiłam parę butów na prezent dla brata. Dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2021

    Zamówione od CN - 12 marca 2021 r. Przybył - 26 marca 2021 roku. Buty dotarły w dobrym stanie z torbą tekstylną. Te buty są wygodne, elastyczne, są naprawdę lekkie. Przetestuję wodoodporny za kilka dni. Jestem zadowolony z zakupu tych butów. Polecam. Dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Bardzo wygodne, przewiewne dobrze podnosi kształt stopy elastycznej tkaniny. Podeszwy są również wygodne elastyczne. Nie mogę jeszcze komentować jego sprawy, ale to pozytywne, że był tu 11 dni wcześniej niż przewidywano.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Bardzo dobre buty!! Są naprawdę wodoodporne!!! Wygodny i lekki zrównoważony!!! Kupię ponownie na pewno!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Wygodny anfLekki ciężar z dobrze podpiętym bieżnikiem. Nie jestem biegaczem, ale te buty są świetne do chodzenia. Tylko uważaj, żeby zamówić dla ciebie odpowiedni rozmiar.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Wypróbowałam buty pod bieżącą wodą i są całkowicie wodoodporne. Robi wrażenie. Mam nadzieję, że są też oddychające. (Mój rozmiar UE wynosi 42,5, kupiłem 42. Idealnie)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Miękkie i lekkie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Ok, ale trochę za duży

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2021

    10 dni do Niemiec. 43 to naprawdę 43. Buty robią dobre wrażenie, jak długo wytrzymają, pojawi się. Wygodne i lekkie są zdecydowanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft17 425
    • Ft10 050
    • Ft18 007
    • Ft17 288
    • Ft5 435
    • Ft23 789
    • Ft14 406
    • Ft31 060
    • Ft15 216
    • Ft15 414
    • Ft25 799
    • Ft21 291
    • Ft13 096
    • Ft14 473
    • Ft16 441
    • Ft20 103
    • Ft19 189
    • Ft26 137