Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(74)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(74)
    • 5 Star(63)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/01/2021

    Ten samolot jest fantastyczny! Łatwo jest latać szybko lub wolno, i jest bardzo wytrzymały. Joystick nadajnika ma martwy punkt w środku, co utrudnia na początku, ale można się do tego przyzwyczaić. Polecam to jako drugi samolot dla nowego pilota. Nie podobała mi się kolorystyka, ale to było łatwe do usunięcia.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Świetny samolot dla początkujących i zaawansowanych, z którym można zrobić wiele miłych rzeczy! jest bardzo stabilny i leci przyjemnie długo 10-20min tak w zależności od warunków

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Dobre wykonanie i świetna modułowa konstrukcja. Zbudowana w 2 minuty razem. Po tym powierzchnie odlatują i wracają do domu. Transport przyjazny. Cena jest trudna do pobicia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Super szybka wysyłka i wspaniały samolot! Wszystko doskonałe, kocham jak lata, świetna jakość za cenę tak ekonomiczne to ma

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Chociaż jeszcze nie przetestowane, jak na zdjęciu, to również przyszło.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2020

    Jestem bardzo zadowolony z samolotu sprawności wysyłki samolotu i szczegółów niestety silnik był zamontowany pod kątem i tylny cham cervo nie działa. Byłem tylko 4 lotem, kiedy przestał działać, chciałbym wiedzieć, gdzie kupić i jak go wymienić. To było dużo zabawy kosztowało mnie 184 $,45 teraz spróbuję szczęścia z innym samolotem mam zamówić cup xk 160-j3 skylark i jestem bardzo podekscytowany jego bardzo szczegółowy wygląda jak dobry lotnik tylko mam nadzieję, że mam więcej szczęścia z cervos dzięki Ty z góry za odpowiedź na moje pytania, Bob.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Dobrze spakowane i nieuszkodzone przybycie. Silnik nie jest dobrze połączony z ciałem. Po wypadku śmigło nie było już przyklejone i bardzo trudne do skorygowania, ponieważ mocowanie jest przyklejone do korpusu.Po wypadku serwer windy został uszkodzony (niewydolność wewnętrzna). To nie powinno się zdarzyć i jest trudne do zastąpienia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2021

    Mieszkam na wsi z polnych dróg i pastwisk z posypanymi drzewami i potrzebowałam samolotu, który latał wolno i mógł wylądować w trawie lub brudzie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Świetny samolot bez kierowcy. To świetna zabawa i świetna zabawa dla początkujących i zawodowców. Czy jest zrobiony ze styropianu, może wylądować. Niestety nie ma części zamiennych do S720, ale do tego w aliexpress

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2021

    Pozycje podczas lotu. Nie mam strzyżenia, ale latam prosto. Niska natychmiastowa stabilność jest wysoka. Operacja w 3D jest trochę trudna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft77 926
    • Ft24 421
    • Ft31 672
    • Ft29 550
    • Ft23 505
    • Ft27 169
    • Ft31 694
    • Ft21 368
    • Ft22 284
    • Ft55 712
    • Ft14 368
    • Ft21 368
    • Ft25 340
    • Ft26 226
    • Ft28 573
    • Ft18 315
    • Ft5 187
    • Ft4 580