Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(115)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(115)
    • 5 Star(113)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/03/2021

    Model z pewnością posiada, bardzo nerwowy, ale jednocześnie stabilny, wolę M2, ale muszę przyznać, że nawet M1, z odpowiednim ustawieniami jednostki sterującej, daje wielką satysfakcję, doskonałą jakość, twarde tworzywa, nie giętki, on też, jak jego starszy brat, Daje nieopisane emocje, sam też sam jest modelem klasy. Kup to i nie eflet, powiedział były wielbiciel mcpx v1, v2, bl, który wydał setki euro na zmiany.. Modele omfobby kupujesz je i już są doskonałe i wszystkie zbyt potężne z zapasów. Kocham je.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2021

    Ten m1 jest bardzo stabilny jak m2. Jest dobrze zrobiony. Servo można również pominąć bez prawie regulacji. Wydaje się, że można dostosować tylko kalibrację 6G. W normalnym locie, nie ma prawie hałasu wiatru i nie ma biegu, więc nie ma hałasu mechanicznego i jest bardzo cichy. Nie umiem grać w 3D, więc latam w ogrodzie.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2021

    Co za fantastyczny mały helikopter! Odłożenie braku informacji na temat wiążących satelitów dsm2/x na bok (tylko zwiąż sat. Aby oszczędzić Rx, podłącz do heli i włącz Tx!) Jest bardzo stabilny i ma dużo mocy. Do tej pory tylko krążyłem w wielkiej hali, ale nie widzę powodu, by zmieniać parametry akcji dla przeciętnej ulotki! Skrzynka jest wytrzymała i jest świetnym futerałem podróżnym (musiałem trochę odciąć, aby umożliwić saturację, którą umieściłem pół pionowo na tylnych pionach poślizgów!). Gdyby był sposób, aby uzyskać zgodę mojej żony, miałbym po jednym w każdym kolorze :-)! Bardzo polecam i to jest poniżej granicy wagi 250gram jest absolutną premią, ponieważ nie muszę go rejestrować w Wielkiej Brytanii!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Jakość jest naprawdę obecna, miła maszyna. Jakie narzędzia, wsparcie i zapasowe pedały. Jakie zdjęcia do zabawy...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Bardzo szybka dostawa z CN, 10 dni. Używam też nanotechu do baterii kija, kosztuje ćwierć dolara. Z wąską gumą (Fahrasdrohr) pasuje idealnie. Czas latania trochę krótszy, ze mną pół minuty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Przyszedł w ciągu 10 dni. Zawartość opakowania jest świetna. M1 jest mniejszy niż myślałem, a jakość budowy jest wspaniała. Pierwszy latał w moim pokoju, solidny jak skała bez żadnych wibracji. Przyjrzę się ukryciu mojego preferowanego stylu latania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2021

    Mam XK K110, Każda E160, Blade 230s V2 i OMP Hobby M1 BNF. Piękna jakość budowy, niesamowity lot, następny M2

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2021

    Jest ładniejsza niż myślałam. Spróbuję go związać, sprawdzić czy nie jest zły i napisać recenzję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Uderzyłem w skrzynkę z helikopterami. Heli wygląda świetnie. Wygląda bardzo dobrze. Musimy go przetestować i sprawdzić, czy dobrze lata.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2021

    Wysoka jakość, bez komentarza. Lot helikoptera jest bardzo dokładny i płynny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft55 702
    • Ft21 189
    • Ft20 886
    • Ft46 910
    • Ft55 311
    • Ft117 134
    • Ft15 437
    • Ft16 951
    • Ft39 959
    • Ft5 592