Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(14)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(14)
    • 5 Star(14)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/12/2020

    Świetny samolot, to mój drugi, bardzo mi się podoba!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2020

    Świetny samolot, także do 3D! Założyłem spodnie na kółkach i rekwizyt 13x4. Oryginalny rekwizyt wyciąga 55A z baterią 3s.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    Czekaliśmy miesiącami na ten model, tylko po to, aby wysłać mi wyzwanie!!! Nie było mnie, kiedy to przyszło i nie otworzyłem go przez miesiące, aby znaleźć błąd!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Nie ma silnika ani serwera. Zamówiłem go z wszystkimi częściami 95908825

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Ładny brak, doskonałe okrycie, Evergthung j duvjdu owinięte w plastik.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2021

    Przesyłka dotarła lekko rozbita na jednym wdechu. Samolot był w porządku w środku. Świetnie wyglądający samolot!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Genialny samolot. Części Al pasują dobrze. Lata jak marzenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Ten samolot poszedł idealnie, łatwo ustawić i latanie jest jak marzenie, mam ustawione mieszanie klap/aileron więc mogę użyć obu w trybie 3D, jeszcze nie próbowałem, ale jestem pewien, że będzie dobry. Ten samolot będzie delikatnie latał jak trener i z przekręceniem przełącznika może wykonać akrobacje, a nawet 3D, wszystko w jednym opakowaniu, świetny zakup. Dostarczenie doskonałe przybyło do Wielkiej Brytanii bardzo szybko w ciągu dni od zamówienia, dobrze zrobione Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Jeden z najlepszych ARF, jakie miałem! Kupiłem wersję arf bez elektronicznej i wszystkie sprzęty są dobrej jakości: kabel do serwo, komponenty włókien i unibol do wszystkich powierzchni. Przycinaj plan i okładka są idealne. I wszystkie elementy są bardzo dobrze zapakowane do wysyłki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Szybka wysyłka i dobra dostawa mniej niż tydzień. Był w dobrej formie. Taki ładny samolot.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$456.21
    • US$215.94
    • US$252.99
    • US$69.99
    • US$252.93
    • US$299.00
    • US$160.53
    • US$256.40
    • US$125.99
    • US$62.99
    • US$169.00
    • US$92.28
    • US$129.99
    • US$138.59
    • US$44.84
    • US$271.41
    • US$109.19
    • US$299.90