Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(121)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(121)
    • 5 Star(112)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/07/2021

    Wygrana w grze o pieniądze, dostarczona w ciągu 12 dni. Przyzwoity selfie Stick, kiedy w trójnogu najlepiej nie rozszerzać go na pełną długość, nie jest tak stabilny. Ale w przeciwnym razie wszystko działa zgodnie z oczekiwaniami, połączenie z telefonem jest łatwe, ma również angielskie instrukcje w razie potrzeby. Dziękuję ci Banggood za ten prezent!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Ohhh wow moje dzieci pokochały darmowy trójnogi selfie kij, dziękuję bardzo na pewno zamówi więcej od Ciebie!!!!Dziękuję Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2021

    Mam pierwszy kij do selfie! Wdzięczny z kasy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2021

    Bardzo dobry produkt. Ma Bluetooth.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    Bien

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2019

    Pedí este mismo palo de selfie en noviembre pero nunca llegó, mi error fue pedirlo sin número de seguimiento, ya que el paquete se perdió. Cómo Banggood tiene una política de entrega de 60 días (al menos para envíos a España) pasado ese tiempo me lo reenviaron con número de seguimiento y ningún coste adicional. El palo de selfie es se ve duradero. No me costó nada sincronizarlo por bluetooth con mi móvil y el mando a distancia se desliza fácilmente pero encaja de forma segura en el mango.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • MelVIP2
    US
    25/06/2020

    Produkt jest dobrze zaprojektowany i całkowicie funkcjonalny. Jedynym zmartwieniem jest stabilność wyciąganych nóg. Mają słabe odczucia, ale biorąc pod uwagę wagę mojego telefonu, to może nie być problem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2018

    amazing product. Quality material, Bluetooth range for 5 meter . I take a unboxing video and put it on my youtube page. This is the link please watch for more details. https://youtu.be/Sa0kb4UlB48

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2018

    This is the first time I ordered from banggood site and I must admit that the overall experience was 4+. The only issue was the product packaging which was below expected standards. Thankfully nothing happened to the item. Product was configured with mobile Bluetooth easily without any hassle. Extremely compact and tripod also does the job well. 220 degree rotation seemed a bit rigid but still does the job well. Overall happy with the buy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2019

    Very good quality and fast shipping

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 312
    • Ft4 021
    • Ft11 857
    • Ft7 284
    • Ft7 601
    • Ft8 048
    • Ft6 651
    • Ft4 433
    • Ft6 217
    • Ft4 753
    • Ft2 215
    • Ft7 601
    • Ft2 849
    • Ft6 334
    • Ft4 116
    • Ft4 750
    • Ft4 753
    • Ft6 968