Opinie klientów

4.94 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(260)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(260)
    • 5 Star(245)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/08/2020

    Ładowarki działają doskonale nawet szybko. Materiał nie jest najlepszy, ale za zapłaconą kwotę jest akceptowalny (nie oczekuj niczego lepszego za taką cenę), Jedyny problem jaki znalazłem to to to, że bardzo się grzeje i nie wiem, czy to normalne, ale to nie przeszkadza w jego użytkowaniu. Ze względu na cenę nie jest to zły zakup, ponieważ działa doskonale i spełnia potrzeby.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Ładowarka działa dobrze!. Posiada Led, który jest bezpośrednio podłączony, gdy jest w gniazdku. Wyjście 5V w 3.1A, działa dobrze. Dobre wykończenie i bardzo przydatne!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2020

    Wszystko jest w porządku. Teraz sprawdzamy, czy spełnisz to, co obiecujesz. Najwyraźniej to jakość. Zajęło to dużo czasu z powodu strajku poczty, który nie ma nic wspólnego ze stroną. Doświadczenie było dobre. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Doskonała 4-portowa ładowarka usb, dobrej jakości i czerwony port ładuje telefon szybko Nie podoba mi się zakup Dobre grzywki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • NMWVIP5
    GB
    21/05/2021

    great little charger. thanks

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    To bardzo dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Przybył za 10 dni. Działa zgodnie z opisem. Ładny materiał z tworzywa sztucznego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Doskonała obsługa i jakość... Teraz sprawdzamy produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2020

    Szybka wysyłka, szybkie ładowanie. Zgodny z moimi starymi i bardzo nowymi urządzeniami. Jedynym minusem jest to, że słyszę hałas, taki jak zwarcie, kiedy ładowarkę się podłącza. Z moimi prawdziwymi szybkimi ładowarkami Samsunga nic nie słyszę. Całkiem zadowolony z tego zakupu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2020

    Produkt był w chińskim standardzie, jak będę używać tutaj w BR?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 353
    • Ft4 353
    • Ft3 013
    • Ft4 688
    • Ft3 683
    • Ft3 683
    • Ft3 043
    • Ft3 683
    • Ft6 090
    • Ft2 008
    • Ft2 129
    • Ft9 441
    • Ft3 653
    • Ft9 136
    • Ft4 871
    • Ft3 653
    • Ft9 745
    • Ft3 595