Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(16)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(16)
    • 5 Star(14)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/02/2022

    Bardzo inteligentny produkt. Przyszło ciasno zamówione przez właściwego kuriera. Nie tak jak wcześniej zhakowany pakiet, brakuje telefonu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Został dostarczony dzisiaj w idealnym stanie! To działa w porząsiu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    Mały breloczek do kluczy, który zawsze będziesz miał przy sobie. Bardzo szybkie ładowanie z gniazda USB i może ładować wszystkie urządzenia w tym samym czasie (mini usb, USB C, rozjaśnienie). Bajeczny produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Dobry produkt, małe i uniwersalne, wygląda solidnie, należy ocenić na morzu, 20 dni o przyjeździe do domu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2021

    very useful for charging all devices

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    To jest tutaj, to jest tutaj. To jest bardzo wygodne. Nie szukasz kabli, trzy w jednym

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    Produkt pojawił się w Éstanbul w około 8 dni od procesu zamawiania, w dobrym opakowaniu i stanie. Ładny i przydatny produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2022

    Wszystko przyszło szybko i na czas

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2022

    Chciałby to z dłuższym przewodem, ale robi swoje w zakresie szybkości, wygodnego i nie gubiącego się, podczas gdy sprawa chroni wtyczki w przewodach. Biały kolor jest bardzo piękny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    Kable są bardzo dobrze chronione. Magnetyczne zaciski kabli są mocne. Bardzo elegancki i praktyczny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$7.69
    • US$7.99
    • US$50.81
    • US$13.19
    • US$26.55
    • US$10.34
    • US$12.99
    • US$5.87
    • US$8.99
    • US$7.89
    • US$9.99
    • US$11.79
    • US$44.99
    • US$42.99
    • US$18.99
    • US$12.99
    • US$11.39
    • US$16.99