Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(41)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(41)
    • 5 Star(24)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(5)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/04/2022

    Doskonałe opakowanie, małe urządzenie, działa doskonale, jeśli chodzi o odczyty, myślę, że są uczciwe.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2022

    Mogę komentować tylko pomiary promieniowania jonizującego, a to przy niskich dawkach. I jestem tym naprawdę zaskoczony. Jako naturalne tło mierzę około 0,07 mikrosiewert/godz., około 2 mikrosiewert na godzinę dla szkła uranowego i kontakt. To jest absolutnie w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2022

    Wszystko w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2022

    Zgodnie z opisem!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2022

    Przedmiot przybył szybko, ale to nie jest NUCLEAR RADIATION METER; to tylko miernik magnetyczny eletro. Jest to specyfikacja pozycji . „Tester di radiazioni jądroweji Radiometro elettromagnetico Dosimetro di radiazione Contatore Geiger Personal Dosimetro a raggi X Beta Gamma Iodio 131 Tester - Radiation elektromagnetyczne promieniowanie"

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2022

    otrzymał miesiąc później, ale znacznie szybciej niż „w stanie" data wskazane. Próbowałem AM241 z czujnika dymu, który umieścił urządzenie na źródle. Za dużo aluminium, żeby mieć odczyt. Pojadę do szpitala i zobaczę, czy pozwolą mi użyć źródła beta, aby zobaczyć jego wrażliwość. Bardzo czuły, ale ma polaryzacyjną czułość w zależności od orientacji magnesu pierścieniowego. Odkryłem też, że najsilniejsze odczyty są po lewej stronie jednostki w środku. Podwój odczyt u góry lub u dołu. Obróć magnes o 90 stopni i sygnał prawie do zera. Weź odczyty z Echo Show lub Sony OLED TV. Ogromne odczyty w pobliżu ekranu. Największe odczyty pojawiają się, gdy trzymasz jednostkę w środku za pomocą wskaźnika i kciuka. Sposób w jaki go trzymasz zmienia odczyty o 50%. Umieściłem jednostkę w pobliżu jonowego płynu do czyszczenia powietrza (18Kv). Mam wysokie odczyty EV, ale także od czasu do czasu R-F. Zgaduję, że EV jest połączone z czułością RF. Czekam na rentgen i beta, żeby stwierdzić, czy bomba rozszczepiająca wybuchnie i musimy się ukryć. Każdy, kto ma kalibrowane źródło beta, proszę umieścić swoje odczyty z odległości 1 metra. Dr. Ted Cooper (ang.) Amazonka (ang.)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2022

    Otrzymałam wybrane urządzenie 2 w 1. Mam testy zarówno na detektorze jądrowym (detektor dymu z Am241) i promieniowanie elektromagnetyczne (blisko komórki podłączonej do internetu) i pomiary są porównywalne z innymi detektorami (w max. Doceniam zmniejszenie rozmiaru urządzenia - dobrze pasuje do kieszeni. Polecam urządzenie i sprzedawcę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2022

    Było coś w rodzaju penury, ale jak tylko HK wypuściło samoloty do Stanów Zjednoczonych, wszystko poszło bardzo szybko. Miernik jest dostarczany zwięzłym, ale wystarczającym dokiem. Przetestowałem go na hałasie tła otoczenia, z powodu braku radioaktywnych źródeł w moim środowisku. Jeśli zauważę znaczny wzrost szumu w tle, zamykam usta i biorę kolejną tabletkę jodu z niwaquiny od dobrego lekarza.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2022

    Który przybył dzisiaj, po 31 dniach. - Jest już za późno. Wygląda dobrze, ale to nie materiał wysokiej jakości. Nie mam jeszcze zdolności do kontrolowania dywidend, ale w środowisku miejskim, w którym mieszkam, dywidendy są dokładnie tym, co państwo greckie oficjalnie daje za radioaktywność (QA060 Radioaktywność jądrowa).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2022

    Produkt przybył dziś z najwyższą punktualnością. Mały przedmiot działa dokładnie tak, jak opisano. Prosty i funkcjonalny użytek. Nie mogłem sprawdzić dokładności i dokładności oznaczeń, ale, z grubsza, są one zgodne ze środowiskiem, które ma być sprawdzone. Nieskazitelne i bezpieczne opakowanie. Dobra komunikacja ze sprzedawcą. Konkurencyjna cena.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$5.99
    • US$11.99
    • US$79.99
    • US$11.99
    • US$18.99
    • US$12.99
    • US$22.99
    • US$15.99
    • US$75.99
    • US$12.99
    • US$16.99
    • US$13.85
    • US$45.03
    • US$19.62
    • US$41.57
    • US$19.62
    • US$10.38
    • US$33.48