Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(117)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(117)
    • 5 Star(109)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/08/2021

    Otrzymałem tygodniową dostawę z Indyk Direct Mail. Produkt był w bardzo dobrym stanie. Nie umieściłem go w samochodzie, żeby go przetestować, ale skoro już używałem produktów tej marki, mam nadzieję, że mi się spodoba. Zamówię też moją mgłę i krótkie reflektory. Nie ma potrzeby płacić za gówniane marki w Turcji.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    Używany N38 w projektorze Low Beam. N39 w High Beam Reflektorze. Novsight T10 na parkingu Wspaniałe światło. Rzut jest dobry. Kolor jest bardzo kojący. idealny biały Bardzo dobre światło za cenę, wszystko jaśniejsze byłoby niebezpieczne dla ruchu w dużej belce. N38 jest zdecydowanie jaśniejszy w Reflektorze, ale w projektorze znacznie mniej niż N39. ogólnie dobry

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Praca nad Citroenem C4 II 2014+ bez wad. Dobra jakość, łatwy w montażu. Zamawiałem też inny zestaw. Zobaczmy, jak długo wytrzymają

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2021

    Bardzo mocne oświetlenie

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Otrzymałem je! Wyglądają dobrze w dobrym opakowaniu! Wszystko co muszę zrobić to umieścić je i wrócę! Dzięki Banggood ❗

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Był sceptyczny na początku, kiedy go kupiłem. Teraz na pewno kupię kilka takich. Bardzo jasny i doskonała jakość wykonania. Używam go na mojej Toyocie Fortuner jako żarówek wiązki fabryczne ksenonowe. Odległość i jasność nie mają sobie równych. Jestem szczęśliwym chappym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2021

    Przybył niecały tydzień w żegludze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    Looks good, I haven't tested yet.

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Towary na Towary

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Wygląda dobrej jakości brakuje go zainstaluj

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$21.84
    • US$51.96
    • US$63.99
    • US$15.00
    • US$32.99
    • US$11.54
    • US$40.41
    • US$28.99
    • US$44.01
    • US$25.40
    • US$97.74
    • US$18.47
    • US$35.99
    • US$33.48
    • US$18.47
    • US$31.86
    • US$62.99
    • US$12.24