Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(132)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(132)
    • 5 Star(118)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/08/2021

    Te żarówki są idealne. Używałem jako H4 na VW BEETLE 2013 i jako H1 na Piaggio MP3 2009, ze świetnymi wynikami. Nie ma porównania z halogenem lub HID, wyjście światła jest ponad 3 razy lepsze. Zdjęcia pochodzą z Beetle, (H4) wiązki wysokiej i niskiej. Dostawa do Grecji wynosiła 18 dni, przez CometHellas i Speedex Grecja.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Bardzo wysokiej jakości produkt i użyte materiały są bardzo imponujące Jasność była lepsza niż się spodziewałem, a kolor światła był tak doskonały, że radzę tym, którzy chcą kupić produkt, aby mieć soczewkę, aby zminimalizować rozproszenie światła Polecam sprzedawcę, produkt dotarł dokładnie w tydzień, dzięki za pieniądze na najbardziej niesamowity produkt, i będę za tobą na wypadek, gdyby były świetne oferty

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    ürün gerçekten kaliteli paketleme, kargo hızı vs. gayet başarılı ama 22000 lümen vaat ediliyor lakin tam manası ile bunu verdiğine inanmıyorum çünkü 5 sene önce 8000 lümen kullanmıştım aynı markanın ikisini kıyaslandığında çok büyük fark olması gerekiyordu ama öyle bir fark yok yani 500 TL etmez bu para bu ürüne çok orta seviyede bir ürün ve kaliteli alınabilir ama bu paraya değmez

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2021

    Opakowanie jest doskonałe, a czas dostawy wynosi prawie 10 dni, a jakość żarówek jest doskonała. Reszta doświadczenia na samochodzie. Dzięki sprzedawcy. I dzięki, Bangwood

    Komentarze (10)
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2021

    Bardzo dobre blups Bardzo jasne i wysokiej jakości. Światło z reflektorami projektora bardzo ładne. To najjaśniejsze wskazówki, jakich użyłem. Dzięki Banggood za 6 dni wysyłki. Zamówiłam 5 czerwca. Przybywa dziś 11 czerwca. Bardzo szybka dostawa wysokiej jakości.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    Very very fast delivery in Greece. Only 12 days via CometHellas and Speedex Gr. The quality of the led bulbs (NOVSIGHT H1 N37 60WX2) is the best. The intense of the light is very strong and has fine calibration of the light rays. Thanks again Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2021

    Zamówiony po raz drugi i eksperymentował na samochodzie Nissan Chas. Główny bohater jest bardzo doskonały i polecam go.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Lumen produktu jest dość wysoki. Szczególnie polecam, jeśli masz soczewkowe reflektory. Jakość materiałów jest znacznie lepsza niż ich odpowiedniki na rynku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Przybył wcześniej niż się spodziewaliśmy. Doskonale. Jestem zadowolony z pracy Nie próbowałam jeszcze produktu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    Otrzymałem produkt, ale mam nadzieję, że jest w wysokiej jakości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 624
    • Ft10 375
    • Ft9 117
    • Ft6 171
    • Ft11 621
    • Ft5 809
    • Ft15 722
    • Ft6 171
    • Ft3 629
    • Ft55 349