Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(270)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(270)
    • 5 Star(243)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(5)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/08/2021

    Te żarówki są idealne. Używałem jako H4 na VW BEETLE 2013 i jako H1 na Piaggio MP3 2009, ze świetnymi wynikami. Nie ma porównania z halogenem lub HID, wyjście światła jest ponad 3 razy lepsze. Zdjęcia pochodzą z Beetle, (H4) wiązki wysokiej i niskiej. Dostawa do Grecji wynosiła 18 dni, przez CometHellas i Speedex Grecja.

    Komentarze (12)
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2022

    Produkt działa bez problemów, mają jakość światła, które zadziwia i nie olśniewa innych kierowców, mam je w samochodzie bez lup i super dobre światło Kupię inne na wysokie wiązki

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    ... Czy to przyszło szybko, enough?!!!!!! .. Bez uszkodzeń, z powodu dobrego opakowania... .. To produkt wysokiej jakości! ..najlepszy, jaki dostałem z Chin od lat... Nic się nie różni od odpowiednich Europejczyków... ... Łatwy do połączenia i miejsca. .. Wszystko zgodnie z opisem produktu!!! .. Dobra jakość materiałów i wzornictwo!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2022

    Przyjazd po 25 dniach, to jest to, czego się nie spodziewałem, że otrzymasz więcej niż potrzeba z dostawą z Armex 700 funtów zapłacone w Kairze i to jest to, czego się nie spodziewałem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2022

    Żarówki zostały otrzymane w odpowiednim i bezpiecznym opakowaniu przez Aramex, a opłaty celne i wysyłki zostały uiszczone w wysokości 625 funtów, a zdjęcia produktu zostaną przesłane po instalacji

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    Doskonale, prawidłowa wiązka i bardzo świetlista. Upewnij się, że masz wystarczająco dużo miejsca na ciepło. Byłem pod wrażeniem, że wentylator chłodzący jest całkowicie cichy. Bardzo dobrze wykonany produkt, wytrzymała jakość metalu. Kupiłem wersję H4

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2021

    Doskonały, bardzo, bardzo, bardzo wysokiej klasy produkt i prawdziwa autentyczność

    Komentarze (30)
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Extreme light output. need adapter for a Fiat 500. I made one https://www.thingiverse.com/thing:5144812

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Lumen produktu jest dość wysoki. Szczególnie polecam, jeśli masz soczewkowe reflektory. Jakość materiałów jest znacznie lepsza niż ich odpowiedniki na rynku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2022

    وصلت المنتج خلال اكثر من شهر والمنتج سليم بس يبقى التركيب والتجربة

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$90.99
    • US$9.23
    • US$20.99
    • US$46.99
    • US$31.99
    • US$49.99
    • US$47.99
    • US$39.99
    • US$15.99
    • US$17.24
    • US$249.99
    • US$55.19
    • US$38.99
    • US$58.99
    • US$42.99
    • US$10.99
    • US$57.99
    • US$35.90