Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(116)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(116)
    • 5 Star(107)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/10/2020

    Jestem studentem 50 watów, dlaczego wziąłem 25 watów? To wbrew reklamie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2021

    excelente artículo,, probado y validado con esta 2d acompra,, la iluminación es muy buena y son resistentes y duraderos, confiables gracias

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2020

    Wielki prive

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Doskonały produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2019

    i have received the bulb. and it's very nice condition. box and bulb also. i m from Gujarat,india. and it take hardly 10 to 15 days. shipping is so fast and very nicely done. i have purchased before that light for my car. and then it's very nice and bright. so i order second one for my Bajaj Pulsar RS 200. light is so cool and bright.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2020

    Tak jak oczekiwałem, doskonały przedmiot, materiały są dobrej jakości, pasują idealnie do mojej latarni H11, oświetlenie jest nawet większe niż diody premium, które kupuję w Meksyku za ponad dwa razy więcej niż te, w tej chwili wszystko dobrze trzeba czekać całe życie, Czas dostawy opóźnił się bardziej niż oczekiwano, ale przybyłem w dobrym stanie, cóż bangood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2019

    The lamps work great. I fitted them on my Yamaha FZ6 Fazer. The light is pure white and is focused as well as the original halogen lamps. They are adjustable by 45 degrees so you can achieve the best focus, although for me the original position was the best. They are fanless so they don't take up a lot of space and were fitted easily. They came well packaged with installation instructions and a pair of cloth gloves.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2019

    The lamps work great. I fitted them on my Yamaha FZ6 Fazer. The light is pure white and is focused as well as the original halogen lamps. They are adjustable by 45 degrees so you can achieve the best focus, although for me the original position was the best. They are fanless so they don't take up a lot of space and were fitted easily. They came well packaged with installation instructions and a pair of cloth gloves.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2019

    Molto ben fatte, si osserva un ottima qualità costruttiva e la raffinatezza di inserire i guanti nella confezione per evitare impronte sulle lampade indica la massima cura del prodotto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2019

    a lampada chegou em 21 dias corridos, tempo muuuito curto! e não paguei imposto ou a taxa dos correios! ele aparenta um bom material e boa construção.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 583
    • Ft2 818
    • Ft13 043
    • Ft2 913
    • Ft5 990
    • Ft3 874
    • Ft12 337
    • Ft11 632
    • Ft5 285
    • Ft22 565
    • Ft17 705
    • Ft5 798
    • Ft12 209
    • Ft11 599
    • Ft6 338
    • Ft6 714
    • Ft5 990
    • Ft9 516