Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(117)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(117)
    • 5 Star(112)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/04/2021

    Zaczarowane tymi światłami, są całkiem dobre, ich funkcja jest cicha i skuteczna ilość światła jest bardzo dobra, chociaż oko nie jest do wrażenia,, dobry element i doskonałej jakości cena

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2019

    The product was delivered in 15 days. The low beam is not up to the mark (focus is not at the desired position) but high beam is excellent (very bright and perfect focus).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2019

    this is my third purchase 2 sets, it only takes 6 days to send to Indonesia, hopefully the price is often promos, the lights are bright enough and have a good cutting off, recommended for you thanks BanGGood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2019

    This is the second purchase, the lamp is very well bright and the cut off light is very good, hopefully durable, thanks for banggood, the third purchase soon following next week I will use the promo price...👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2019

    Product arrived fast, well packaged, everything in the scheme, but I have not tested it yet, I'll test it at night, it looks good. Produto chegou rápido, bem embalado, tudo no esquema, porém não testei ainda, testarei de noite, parece ser bom.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2020

    Towar mówi, że jest doskonały, ale jeszcze nie próbowałem, ale dam ci więcej informacji na temat tego, czym jeżdżę, ale towar dotarł do mnie po ٣١ dniach, szczerze mówiąc, bardzo długo dla Kuwejtu

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2019

    amazing led headlight

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2019

    very intense light beam cool and quiet.natural colour and very brightness.i recommended.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2019

    Bon produit. A voir comment ça éclaire.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2019

    Shipment was very fast. Only 12 days to Turkey. Product as descirebed. I recommend seller and product. Thanks.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 377
    • Ft12 810
    • Ft5 883
    • Ft12 117
    • Ft5 191
    • Ft13 158
    • Ft16 274
    • Ft9 002
    • Ft5 538
    • Ft4 498
    • Ft17 389
    • Ft8 993
    • Ft5 694
    • Ft11 392
    • Ft4 846
    • Ft6 225
    • Ft9 347
    • Ft7 161