Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(32)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(32)
    • 5 Star(32)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/12/2021

    świetna tasma, wygodna w wycinaniu i dobrze trzyma sie powierzchni . ja uzylem do kontrolera i teraz trzhma sie go super wygodnie i pewnie w rekach. polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2021

    Great product

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2020

    Doskonały produkt, zgodny z opisem. Używany do realizacji wielofunkcyjnej ławki dla laboratorium DIY i okazał się doskonały. Zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2019

    good quality adhesive tape. grip is very strong

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2021

    Odebrane jako darmowy prezent, który kupiłem, dobra lepka taśma nie poślizgowa.. Dzięki Banggood!!!!, po prostu zastanawiam się, dlaczego wysłali go w osobnej paczce, skoro mogli go umieścić w mitre mitre?..ale nie narzekam

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2021

    dziękuję, dziękuję. To będzie świetne na schodki. Mam do ciebie pytanie. Nie otrzymałem jeszcze portfela. Bo zrobiłem literówkę, mówiącą, że miałem, ale nikt nie może naprawić tego błędu z mojej strony, i wiedzieć, gdzie jest,..xav,dan@orange.fr Czeka na odpowiedź, przyjazny, Miło cię poznać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2022

    Świetna taśma samoprzylepna, bardzo przydatna dla efektu poślizgu. Górna część taśmy ma dość gruboziarniste i zapewnia dobrą przyczepność obrabianego elementu (wykorzystuję go do wyrobu)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    W pełni służy jako nie-poślizgowy. Proszę, załóż skarpetki i wdepcz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    Taśma używana z boku Bardzo dobrze przykleja się do drewna na schodach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    Bardzo dobra jakość! (pol.). Bardzo mocny klej, bardzo mocny klej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$63.51
    • US$24.24
    • US$65.02
    • US$12.69
    • US$10.38
    • US$9.99
    • US$8.07
    • US$10.38
    • US$27.65
    • US$30.02
    • US$32.34
    • US$8.07
    • US$12.69
    • US$12.99
    • US$23.09
    • US$57.74
    • US$18.99
    • US$8.79