Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(79)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(79)
    • 5 Star(69)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/05/2022

    plusy - kvalita spracovania je výborná. cena super 5€ v akcii. mám sivo modré vyhotovenie mínusy - zvuk nie je veľmi dobrý. chýbajú basy pros - the quality of workmanship is excellent. price super 5 € in action. I have a gray - blue version Cons - The sound is not very good. bass is missing

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2021

    Produkt jest starannie zapakowany Dobrze wykonane słuchawki bezprzewodowe Słabe doświadczenie w produkcji, są opóźnienia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2022

    Мне понравилось звучание этих наушников, лёгкое сенсорное управление, удобно сидят в ушах, батарея держит долго. Приехали запечатанные. Есть инструкция на английском.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    Pochodził w dobrym opakowaniu. Dla każdego, kto lubi ten typ telefonu jest bardzo dobry, używałem przez pięć godzin i nadal miałem baterię. Sterowanie dotykowe działa bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2022

    Doskonała jakość materiału i dobry dźwięk, to jest prawdziwy rozmiar.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2022

    Byłem bardzo zadowolony z tego spektakularnego telefonu od NOKIA, doskonałe korzyści kosztowe. Polecam z zamkniętymi oczami. Gratulujemy NOKIA.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2022

    Güzel kaliteli bir ürün.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2022

    Super, nie ma za co

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2022

    Bardzo dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2022

    zaebis,prishlo ranshe vremeni.vse.ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$28.86
    • US$17.99
    • US$27.99
    • US$23.09
    • US$42.99
    • US$79.99
    • US$25.99
    • US$32.33
    • US$29.89
    • US$17.24
    • US$43.69
    • US$17.99
    • US$12.99
    • US$30.02
    • US$26.24
    • US$34.64
    • US$28.99
    • US$27.99