Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.82 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(11)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(93)
    • 5 Star(89)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-02-27 06:43:57

    i didnt recieve my pullstarter asof yet i by mistake press the recieved button on my phone is there a way to get my pullstarter?

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-10-19 18:59:17

    exact match for the one that broke on my Nitro car works great

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Básico

    2016-12-20 01:53:51

    Se supone que es para motores 21 también, pues la tuerca no entra en el compartimento con lo que tuve que quitar el alambre espiral que era lo único que necesitaba y montarla en mi vieja pieza.Menos mal que me sirvió y todo bien asi que,gracias banggood por ser vosotros quienes me solucionaron el problema ;)

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    fast shipping ,good product. I like them!

    2016-01-19 00:56:21

    fast shipping ,good product. I like them! fast shipping ,good product. I like them! fast shipping ,good product. I like them!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Buono

    2015-07-13 16:28:41

    Avviamento motore Nitro compatibile con motore go 18..Bello..Compatibile anche con altri tipi di motore

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    It is a standard but put measures

    2015-02-23 12:21:16

    this very well because I had to modify my ruerca is bigger Programme is required to bring its measures

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-07-25 14:41:19

    buen producto de alta calidad, queda también con coches redcat

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Pull start

    2017-08-03 14:11:51

    Good quality and cheap price.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    OK

    2016-04-17 01:20:16

    IS WORKING FINE

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Good Value

    2016-04-12 14:31:53

    Great value and good quality for price.

    Komentarze
  1 2  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>