Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(185)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(185)
    • 5 Star(171)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/10/2021

    Kupiliśmy irygator, dostawa była bardzo szybka z magazynu UE. Evelope była trochę uszkodzona, ale nie w paczce. Przepływ wody jest tylko pulsujący, a nie ciągły. Nie jest do przenoszenia. Moc jest idealna do obsługi, bardzo łatwe i silne ciśnienie wody. Pakiet ma kilka dysz, które dostosowują się do różnych sytuacji. Zbiornik wystarczy dla dwóch osób, aby zrobić swoje uzębienie. Na głowie, gdzie idzie rura od spodu, jest wyciek wody, nie jest dobrze. W każdym razie, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Jeśli szukasz wysokiej jakości irygator dentystyczny, jest to absolutnie konieczne. Czołg wystarczy dla dwóch do trzech osób, żeby zrobić sobie rutynę dentystyczną. Moc może być łatwo regulowana, idealna do obsługi... Absolutnie wszystko mnie ogłuszyło. Równie ważne jest to, że paczka dotarła w szybkim tempie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Przybył szybko i działa dobrze! Może dostosować moc i posiada kilka dyszy, które przystosowują się do różnych sytuacji. Przepływ wody nie jest ciągły, ale pulsujący. Krótko mówiąc, byłem zadowolony!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Jest bardzo dobry. Wykonuje bardzo dobrą pracę i nie trzeba codziennie napełniać jej wodą. Jeśli chcesz go tylko do domu i nie potrzebujesz przenoszenia, weź go.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • CanVIP4
    TR
    09/09/2021

    Opakowanie było niechlujne. Skrzynka ma wgniecenia i dziury podczas załadunku. Nie obchodziło mnie to, bo urządzenie nie uległo uszkodzeniu. Szkoda, że wąż z wodą nie jest dłuższy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Wynik zaskoczył - bardzo silna presja, dużo przywiązania. Pełne zadowolenie z wyjątkiem małego detalu: nie ma znaku stopu wody, więc jeśli umieścimy go obok urządzenia, woda wypływa z urządzenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    Works fine good materials.Fast shipment good value for money Glad with purchase I recommend the seller !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Jeśli szukasz wysokiej jakości irygatora dentystycznego, jest to absolutnie konieczne. Zbiornik wystarczy dla dwóch osób, aby zrobić swoje uzębienie. Zasilanie można łatwo regulować. Równie ważne jest to, że paczka dotarła szybko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Bardzo dobrze. Działa, nie tak głośno, jak czytam niektóre komentarze w internecie, jest bardzo akceptowalne. Imponujące wyniki, więc 100% wartości dla pieniędzy. Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    Dobry produkt, przybył szybko, jest w idealnym stanie, użył i zaskoczył mnie siła odrzutowca, polecam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1 469
    • Ft11 146
    • Ft35 038
    • Ft7 722
    • Ft4 412
    • Ft6 250
    • Ft6 620
    • Ft3 676
    • Ft8 458
    • Ft4 778
    • Ft19 110
    • Ft6 368
    • Ft4 457
    • Ft20 878
    • Ft5 884
    • Ft11 035
    • Ft1 908
    • Ft29 941