Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(556)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(556)
    • 5 Star(538)
    • 4 Star(16)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/06/2021

    great screen !!!!! easy to configure Multiple applications great for SIM racing or 3d printing

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2020

    Doskonała obsługa przybyła szybciej niż oczekiwano. Ekran jest świetny i jakościowo. Możesz ufać Bangoodowi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    Dobra przybyła dobrze zapakowana i bezpieczna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Było wolno, ale było warto, ekran działa idealnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Bardzo dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2020

    Wszystko jest w porządku! Szybko i do namierzenia, :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2018

    Nextion is a good touch screen display from ITEAD. It's permit to design the graphical interface on external memory (uSD card) and control via I2C interface. This LCD is suitable to be connected to Arduino, Raspberry, ESP8266/32 and manyt other SOC platform. This is very good display with many implementation on internet. Good product at good price. OK Banggood.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2017

    I've got a couple of the smaller 2.5 inch displays and was so happy with those I got this bigger one. Very simple to use IDE interface to design your screens, interfaces very well with Arduino using a nextion library easily found searching online. I just wish Banggood sold bezels for these. I've managed to find a company to laser cut me one based on my requirements out of brushed steel. 3d models are available to print but the finish isn't as good.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2019

    Been buying from this seller for quite a while and I have to say they have the greatest value for price. You get these Nextion displays (definitely the easiest and most beautiful to use.) Came very fast all the way from china. Authentic and nice packaging. Just great 5 stars!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2020

    Jeden z moich ulubionych ekranów dla projektów arduino. Działa dobrze (3. jeden zamawiam). Potrzebujesz tylko kabli zasilających, TX i RX, nie więcej. Potem wprowadzisz go przez dowolny interfejs seryjny. Bardzo łatwe. Oprogramowanie Nextion do tworzenia interfejsu graficznego jest łatwe w użyciu i jednocześnie potężne. Na ich stronie internetowej można znaleźć opis wszystkich poleceń i jak stworzyć własny interfejs graficzny. Jeśli nie wystarczy, po prostu szukaj na youtube kilku samouczek...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1 588
    • Ft4 039
    • Ft6 652
    • Ft2 944
    • Ft65 433
    • Ft9 921
    • Ft61 021
    • Ft23 890
    • Ft7 349
    • Ft6 245
    • Ft1 907
    • Ft1 060
    • Ft1 907
    • Ft11 773
    • Ft1 588
    • Ft5 726
    • Ft2 225
    • Ft2 537