Opinie klientów

4.96 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(112)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(112)
    • 5 Star(108)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/05/2021

    Przyjaciele, rozkaz się nie udał. Poprosiłem o płynny kryształowy ekran i otrzymałem przedmiot, który nie ma nic wspólnego z moją prośbą. Potrzebuję ekranu i nie interesuje mnie to, co otrzymałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    Użyłem dwóch wyświetlaczy Nextion w moich projektach. Są bardzo wygodne. Obrazek, który tu pokazuję to projekt PSU. Mikrokontroler używa bibliotek NO do rozmowy z wyświetlaczem, To tylko RS-232 ASCII, żeby rozmawiać i słuchać wyświetlacza. Znajdziesz tu wiele osób narzekających na Nextion Displays - Ci ludzie nie wiedzą, co robią.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2020

    Idealnie pasuje do mojego projektu tokarki CNC.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Zgodnie z opisem. Przybył przed oczekiwaną

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2021

    Przybył wcześniej... Wszystko w porządku....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2019

    коробка помятая. думал дисплей поврежден, но все хорошо. английская версия. боялся, что будет китайская. на официальном сайте стоит $82, тут $67. буду дальше теститровать.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2018

    Easy to program Display has nice resolution best colors any kind of color can be select from 65k color combinations. Touch control is very fast with every touch acknowledgement. Internal Eeprom can stores upto 1024 bytes of data also a RTC works accurately with onboard provision of Battery(button cell).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2018

    This display is cost effective. I have used it in BOAT project. Controlled via ESP32 in combination with Neo m8n GPS module(ordered from Banggood too) and tons of other sensors I got wonderful dashboard wit all needed information. Usage of Nextion display is extremely easy. Highly recommended.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2019

    O produto chegou rápido e tem a aparência da versão comprada. Mas ao ligar, funciona e apresenta as especificações da versão básica.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2020

    Produkt wygląda dobrej jakości, niestety przybył uszkodzony i nie działa!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft33 865
    • Ft33 865
    • Ft17 547
    • Ft4 000
    • Ft2 768
    • Ft5 077
    • Ft2 368
    • Ft2 368
    • Ft3 722
    • Ft4 400
    • Ft1 228
    • Ft1 228
    • Ft4 307
    • Ft1 536
    • Ft1 844
    • Ft3 655
    • Ft1 536
    • Ft3 722