Opinie klientów

4.98 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(252)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(252)
    • 5 Star(247)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/09/2020

    Jakość ekranu jest dobra... Ale potem zdałam sobie sprawę, że projekt ui nie jest open source... Nie wiem, czy go użyję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Thank you for the quality product. I received the item I ordered.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2020

    Dobrze chroniona treść. Czas dostawy ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2020

    To świetny mały pokaz, który kupiłem, żeby zrobić badania, zanim rozejrzymy się na większy ekran. Użyję tego do mojej pracy w drewnie. Silnik steppera podłączony do Arduino i ten ekran do wejścia użytkownika powinien działać naprawdę ładnie. Widzę, że sobie je dostaję. Wyłączenie odpowiedzialności wyświetlacza do rzeczywistego wyświetlacza sprawia, że rzeczy są o wiele łatwiejsze do zrobienia. Na początku nie mogłem odczytać ekranu z karty micro SD, ale potem zdałem sobie sprawę, że muszę go sformatować jako FAT, a nie FAT32. Ta wersja wymaga zewnętrznego zasilania. Próbowałem go użyć na zasilanym hubie USB, mój Mac spanikował i odłączył wszystkie inne urządzenia i narzekał, że „coś" pobiera za dużo mocy. Na szczęście mam 12V zasilacz do mojego projektu i właśnie odebrałem „DC 12V 24V do DC 5V 10A 50W Regulator Step Down Moduł". Początkowo martwiłem się, jak dobry czy zły jest ekran dotykowy, ale nie powinienem się o niego martwić. Dobry produkt w dobrej cenie. Minął tydzień od zamówienia („pakietu UK") na dostarczenie. Jeśli chcesz uruchomić edytor Nextion pod Linuksa / OS X, to po zainstalowaniu wina, zainstaluj mono: ę Sudo apt-get instalacja monokompletna libmono-corlib4,5-cil Następnie użyj wintricks do zainstalowania dotnet fixes i pakiet usług 1 Tzn.: Winsztuki dotnet35 dotnet35sp1 Potem uruchom Exe z konfiguracji Nextion i wszystko powinno działać. Jedyną usterką jaką znalazłem jest to, że zawsze uruchamia się w trybie pełnoekranowym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2018

    Il display è di ottima qualità costruttiva. Non presenta difetti. La programmazione è molto semplice grazie al software in dotazione. Touch resistivo ma molto sensibile. La versione advanced è più veloce.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2019

    Még nem tudtam rendesen megtanulni a használatát, így csak a kijelzőt ellenőriztem, illetve az RTC-t azok teljesen jók voltak.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2019

    orginal parts

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2019

    These Nextion display are awesome!! The enhanced version is much better than the standard...more memory and more power ! I love them!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2017

    I bought the Nextion NX4832K035 3.5 '' HMI TFT display and I'm very pleased. Very easy to get started with and very nice resolution on the screen. Worth its price.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2020

    Produkt jest bardzo dobrej jakości, zacząłem używać, zegarek akumulator CR1220,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 344
    • Ft72 300
    • Ft8 365
    • Ft10 039
    • Ft1 823
    • Ft11 865
    • Ft48 381
    • Ft30 427
    • Ft4 349
    • Ft5 018
    • Ft2 340
    • Ft6 357
    • Ft1 957
    • Ft4 936
    • Ft4 349
    • Ft4 166
    • Ft1 972
    • Ft9 035