Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(175)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(175)
    • 5 Star(160)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/10/2021

    Ok świetnie, dziękuję i wrócę najwcześniej...! Błędna kolejność na światło bez baterii, więc musiałem kupić baterię na zewnątrz. Trochę to trwało, ale jest w porządku.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    W opakowaniu przedmiotu zamówionego w numerze porządkowym: 101881704 NextOOL XPH50 brakowało baterii do ładowania. Proszę zapisać i wysłać brakujący przedmiot. Dziękuję, Riccardo Pranno, Cosenza.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Dobra jakość, szybka wysyłka, polecany sprzedawca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Jakość materiału jest naprawdę dobrym produktem. Kupiłem go bez baterii. Używam produktu z Efest 26650 baterii 5 000 jako baterii. Polecam go znajomym, którzy kupią go w Turcji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Niesamowita latarka! Na drugim zdjęciu pokój jest oświetlony tylko latarką w max jasności!!! Szybka dostawa i bezpieczna!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2021

    Dobry 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Witam. Chcę zapytać dostawcę, dlaczego nie ma baterii w opakowaniu. Jestem rozczarowany i czuję się oszukany, ponieważ w opisie jest również napisane baterią.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Porządek przybył szybko, nie było podatków. Jeśli chodzi o latarkę, uwaga 10, doskonałe wykończenie. Idealnie. Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2020

    Podoba mi się na zewnątrz, nie ma baterii, nie testowałem jej jeszcze. W pudełku jest puste miejsce, najwyraźniej na akumulator.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2020

    Świetnie patrzeć na to, ale niestety nie mogę spróbować, ponieważ przychodzi bez baterii, teraz muszę szukać tego modelu w sklepach mojego miasta, ale na pewno będę musiał zamówić go online

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$57.74
    • US$75.55
    • US$45.95
    • US$72.95
    • US$15.99
    • US$86.61
    • US$31.66
    • US$9.99
    • US$20.99
    • US$39.26
    • US$32.99
    • US$26.57
    • US$72.99
    • US$90.09
    • US$126.44
    • US$6.29
    • US$27.11
    • US$80.44