Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1144)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1144)
    • 5 Star(1117)
    • 4 Star(24)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/01/2021

    Soczewka jest solidna... To jest genialne. Dużo czytałem, ale się wahałem... Teraz potwierdzam wszystko, co czytałem. Najsilniejsza latarka w jego pieniądzach!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    Najlepsza latarka, jaką do tej pory kupiłem. Pojawił się 11 dni szybciej niż oczekiwano i bez trafienia na jego skrzynkę. Nie spodziewałam się, że będzie tak silny, że noc naprawdę się zmieni. To nie przypadek, że numer jeden w rankingu obiektywów jest wart każdego euro, które zapłaciłem. Gorąco polecam, nie żałuję. A jego jakość jest doskonała. Metalowe ciało i doskonałe wykończenie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Excellent lens at a great price !!! It has functions, 4 x lighting (maximum 2000lm 380m - min 25lm 40m) The battery lasts from 3 hours (maximum) to 140 hours (min). It is waterproof up to 1 meter and resistant to impacts of 1 meter height. Very strong battery, charges with type C plug. Battery indicator 4 blue led. Nice package.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Dotarło to w krótkim czasie i przyjemnie mnie zaskoczyło. Jesteś kompensowany bardzo dobrą jakością w ładnym opakowaniu. Najlepsza rzecz, jaką dostałem od lat.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Zbyt mocna latarka, przyszła na czas. Bardzo ładne pudełko z obiektywem baterii i kablem do ładowania. Dziękuję bardzo sprzedawcy i Banggood!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • datro
    GR
    29/10/2021

    Szybka dostawa z magazynu UE do Grecji w ciągu 10 dni. Jakość wykonania i przepustowość diod LED jest ponad oczekiwaniami. W pełnej mocy zamienia noc na dzień

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    Dotarłem w około 20 dni do Chile jest jak opis. Ale obiektyw jest wykonany z „plastiku, a nie szkła", który jest jego silnym ujemnym punktem zawiera 26650 kabla USB C oświetlenie, trzeba będzie go przetestować, aby zobaczyć jego wydajność.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    Μετά από αυτόν τον φακό δύσκολα θα σε ικανοποιήσει άλλος...μην ξεχνάτε κάτι άλλο σ αυτά τα χρήματα... μονόδρομος.Γρηγορη αποστολή!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2021

    Naprawdę ładny połysk, łatwy w użyciu, 4 różne ustawienia jasności, można również lekko skupić światło na jednej wiązce lub do większego zakresu na boki, kiedy włączasz w nocy czujesz się jak w świetle dziennym

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2021

    Po prostu świetna latarka o bardzo długim zakresie działania i imponującym natężeniu światła. Właśnie wypróbowałem to na ścianie w świetle dziennym, a moje oczy oślepiły odruch. Przesyłka była bardzo szybka!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft16 659
    • Ft5 862
    • Ft10 380
    • Ft28 397
    • Ft8 669
    • Ft4 879
    • Ft10 816
    • Ft10 226
    • Ft23 276
    • Ft18 931
    • Ft31 807
    • Ft14 390
    • Ft13 630
    • Ft2 062
    • Ft12 872
    • Ft8 889
    • Ft21 636
    • Ft6 013