Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(147)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(147)
    • 5 Star(134)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/11/2021

    Szybko otrzymałem projektor wideo mi mi mijia 4k 1S.! I w dobrym stanie, dobrze zapakowane dzięki..! Do bzykania dobrych zespołów za ich dobrą pracę i profesjonalizm. Przetestowałem produkt działa idealnie..! Jednak nie udało mi się znaleźć funkcji 3D mógłbyś mi wyjaśnić, gdzie go znaleźć w menu... Dziękuję!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2021

    positive = le prix je suis aux anges qu elle plaisir, j avais deja un mur gris tres mat, les velours de Leroy merlin pour les français, l expérience est géniale, et en hiver la visibilité chez moi est bonne..hate de le coupler avec ma barre de son yamaha 7.1 caisson de basse .. pour le négatif : obligation d un stick amazon car le menue chinois c est pas possible sans parler la langue mais pour les réglages la langue anglaise est dispo...je m attendais a un outil de calibrage automatique réelle...il y a un petit réglages peut satisfaisant on dois jongler avec ... le son passe ca fait le job minimale...et un petit truc bizarre j ai sur mon mur plat des petits débords bizarres qui ne nuisent pas a l expérience mais qui sont là malgré ... Ma note global 17/20 c est le rêve de tout cinéphiles ... hâte de tester la 3d 😉 la livraison RAS, la durée de vie ne peut pas être jugé mais apparemment autant qu un téléviseur ...pour conclure ravi de mon achat 😎

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    livré à Caen depuis Espagne en 5 jours. il a une bien meilleure image que mon hdp2510 le contenu YouTube 4K est superbe. avec une image grandiose. le son est excellent. un peu de bruit

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Szybka dostawa do Włoch w formie HK. Imponujący pj w cenie. Bardziej hałaśliwy to oczekiwałem, zdecydowanie mogę go wyraźnie usłyszeć podczas cichych scen, ale to może się różnić, ponieważ przeczytałem recenzje z mniej niż 50 db hałasu na 1 metra (mój pomiar). Wymagana jest doskonała ścianka lub rozciągnięty ekran o cienkiej lub bez granicy (grube granice tworzą cień na dole 1 cm ekranu ze względu na kąt światła.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    tip top

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Produkt z doskonałymi obrazami. Bardzo zadowolony z tego zakupu. Bardzo szybka dostawa z CZ. Zamówiona w dniu 02/12 i otrzymana w dniu 02/16.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Paczka (sł. Zdjęcie) został dostarczony w kilka dni szybciej niż reklamowane i umieszczony w szklarni (!) bez dzwonienia. Znalazłem go tam na szczęście, był jeszcze suchy. W opakowaniu znajduje się kolejne pudełko, wszystko jest dobrze zapakowane i oryginalne. Ciekawe jest to, że chińska wtyczka zasilania jest oznaczona „N" i „L" i nie może być podłączona do gniazda, jak w Niemczech. Dlatego mam wymagany niemiecki kabel (https://smile.azon.de/gp/product/B07HY241BV/ref=ppx_yo_dt_asin_title_o01_s00?ie=UT F 8&th=1) również oznaczone N i L oraz upewnić się, że L-przewód jest podłączony do sworznia skierowanego do przodu urządzenia. Dużo czasu zajęło mi znalezienie trzeciej pozycji menu pod ikoną Ustawienia, która może być użyta do zmiany języka menu z chińskiego na angielski. Ten film pomógł:https://www.youtube.com/watch?v=Kw7m0cfZac - szkoda, że sprzedawca nie dostarcza angielskiego podręcznika, w związku z tym 1 gwiazdka. Szkoda również, że duży 150-calowy specjalny ekran (ekran USB) kosztuje dwa razy więcej niż projektor. Ale to jest przyszłość - zrównoważona, ponieważ trzeba zainstalować o wiele mniej materiału niż w przypadku podobnych rozmiarów ekranu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    Ta część jest niesamowita! Ostry, na 133. miejscu. Wskazówka dla wszystkich. Weź szare płótno! Mój jest z Esmart. Wysyłka była świetna, żadnych problemów. Niewielki szmer bobiny, ale nie zauważalny w złom

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    Doskonała, szybka dostawa z Hiszpanii do Francji, bardzo dobrze zapakowane i wysokiej jakości urządzenie. Polecam obraz jest wspaniały jeszcze przed zainstalowaniem odpowiedniego ekranu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Dostarczenie zgodne, produkt zgodny i jakość! Bardzo zadowolony z mojego zakupu. Pozostaje tylko podłączyć! Dziękuję, Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft97 657
    • Ft50 780
    • Ft19 529
    • Ft32 550
    • Ft39 061
    • Ft44 270
    • Ft26 040
    • Ft289 723
    • Ft30 923
    • Ft15 948