Opinie klientów

4.89 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(636)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(636)
    • 5 Star(577)
    • 4 Star(51)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/02/2021

    Otrzymałem produkt w 21 dni. Nie dostałem go przez transport, łącznie z podatkami. Nawet gdybym wiedział, to pewnie byłoby o tej samej porze. 152 TL podatek zostanie zwrócony przez Banggood, ponieważ wykupiłem ubezpieczenie celne. Powiedziałbym, że to było 634 liry. Gdybym kupił go bezcłową dostawą, zapłaciłbym 120 lirów więcej. Dostałem pokwitowanie, bo nie było już chipów, i przerobiłem go na wtyczkę AB z małym aparatem 5 lirów. Podoba mi się jakość obrazu. Dodaję dzienny i przyciemniony obraz. Nie próbowałam jeszcze w nocy, i włożę. Jakość dźwięku jest bardzo dobra. Nie przeszkadza mi hałas wentylatora. To udany produkt, tak myślę.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Świetna jakość produktu, wszystko działa idealnie. Jeśli chodzi o czas, który przybył do Brazylii, powiem trochę dla tych, którzy zamierzają kupić w 2021, kupili 4 stycznia 2021, w 4 dni został wygenerowany kod namierzający i w ciągu 10 dni przybył do Brazylii!!! Simmm, imponujące jak szybko dotarł!!! W dniu 16-go udała się do nadzoru pocztowego, dwa dni później na stronie internetowej poczty pokazał, że produkt był opodatkowany w kwocie 177,89 R, zapłaciłem tego samego dnia, Jak dokonałem zakupu z ubezpieczenia (polecam zrobić), tak komunikowałem się z bangood Stewardes (w języku angielskim) i w ciągu 4 dni już otrzymałem formularz zwrotu w e-mailu i w ciągu dwóch dni pieniądze zostały już zdeponowane na konto, super szybko i niezawodnie, Przybyło około 35 dni, zajęło tylko „biurokrację pocztową" wypuszczając produkt, ale wszystko się udało i jestem zadowolony! I szczegółowo pomóc tym, którzy planują kupić w 2021 roku i zorientować się na kroki i dni.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Świetny projektor! Bardzo mało grzeje, ma bardzo dobrą jakość obrazu. Nawet ze światłem z boków kurtyny i dobrze oświetlonym pokoju, aby zobaczyć obraz cichy. Zrobiłem dwa zdjęcia w nocy i jedno w dzień z dużą ilością światła wchodzącego do pokoju. Nie zostałem opodatkowany i otrzymałem produkt w około 1 miesiąc po zakupie (Recife/PE)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Bardzo dobry stosunek wydajności. Kolory są nasycone, lusterka telefonem komórkowym jest łatwe. Czasami są lagi (youtube). Optyka jest jednak bardzo prosta, ostrość obrazu nie jest jednolita. Również wyśrodkowanie żarówki LED nie było idealne. Ustawienie obiektywu ograniczyło ognisko do odległości większej niż 220 cm, a obraz miał około 80 cali przekątnej. Wentylator jest cichy i nie przeszkadza. Zalecam użycie prostego nadajnika bluetooth do głośnika zewnętrznego.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Mój pierwszy zakup od Banggood.Przeglądałem produkt przez około 2 tygodnie, przeglądałem komentarze, oglądałem filmy recenzji.Zamówiony 29 grudnia 2020 dotarł 6 stycznia 2021. Przybył w 8 dni.Otrzymałem produkt jako wolny od podatku.W sumie to przyszło do 795 TL z kuponem rabatowym.Nie było dodatkowej ochrony w pudełku.W pudełku była tylko boczna pianka nawijająca.Dla produktu, który przyszedł tak daleko, Myślę, że to ryzykowne, wysyłać to w ten sposób. Na szczęście nie ma problemu z urządzeniem. Jestem amatorem. Nie mam w domu ekranów projekcyjnych, użyłem ich bezpośrednio do ściany i mam całkiem dobry wynik. Przejrzystość krawędzi jest trochę problematyczna, ale nie widać jej, gdy ogląda się film. Dodałem 120 GB SSD. To otworzyło filmy w moim formacie mkv bez żadnych problemów. Widzi również pliki napisów. Chciałbym czcionkę napisów. Gdybyśmy mogli ustalić rozmiar i lokalizację, to i tak wiele by to dało. Próbowałem projekcji ekranu z moim Androidem. To bardzo udane. Zamknij urządzenia, gdy odbija się za pomocą połączenia bezprzewodowego daje lepsze wyniki jakościowe.Bez przesiadki, bez opóźnień.Zdarzenie audio jest świetne.Myślę, że własny głośnik jest bardzo, Bardzo dobry do użytku domowego.Dostałem blisko 80 cali z odległości około 270 cm.Więcej InfoOpen w Google Maps, ale nie mam takiej przestrzeni. W skrócie, jest świetny do użytku domowego, za cenę. Można wziąć za jakość. Polecam.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2020

    Kupiłem produkt, który przybył w terminie określonym przez bangood, najbardziej opóźniony jest nawet poczta celna i brazylijska, produkt dotarł w idealnym stanie, poza opakowaniem na zewnątrz, byłem opodatkowany 80 Realów przepisem federalnym, Doskonały produkt jest to, co obiecuje dobre koszty i korzyści z wyjątkiem dźwięku urządzenia, które jest niskie plus doskonałe, nic małe pozytywki nie naprawią, Zdjęcie zamieszczone nie jest góra ze względu na jasność i nie ma już ekranu do projekcji dla warunków cioci świetne.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Doskonale, bardzo dobrze, przybył z pudełkiem w połowie pogniecionym, ale wewnątrz był bardzo dobrze zapakowany, ze styropianem i tak dalej, wszystkie kable, kontrola, w porządku, dotarł bardzo szybko, dokładnie w 20 dni. Optymalna jakość, jest bardzo wielki nawet projekcja i piękny obraz, spełnia to, co obiecuje. Uwielbiałem to!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Niesamowity projektor, który wydaje średni dźwięk w HD. To jest wartość na, jest mały, lekki, prosty kabel zasilający tak wygodny, że pilot reaguje dobrze. Jakość. Wyjątkowe, ustawienie ostrości jest niskie - koniec, ale funkcjonalne, dostosowanie trapezu jest łatwiejsze. Parametry, które w sytuacji są zmianą wizualizacji w trybie użytkownika. Dźwięk jest prawidłowy, musisz dodać. prosty odbiornik bluetooth w wysokości 10 EUR (blizwolf bt). Zastosowanie na 3 metrach pozwala na duży ekran kinowy HD, który wiąże 1080p. Albo 2 metry, ale jaśniejszy i jeszcze bardziej HD. Wygląda jak telewizor wielkiego telewizora. I wreszcie super jasny dzięki regulacji użytkownika. To sprawia, że oczy są mniej zmęczone. I wygodne jako drugi ekran dla mojego alfonsa. Zatwierdzono do 95%

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2021

    ನಾವು ಆರ್ಡರ್ ಮಾಡಿದ ಒಂದು ತಿಂಗಳ ನಂತರ ಪಡೆದದ್ದು. ಇದರ ಬೆಲೆಗೆ (₹೭೦೦೦) ಹೋಲಿಸಿದರೆ ಇದರ ಕಾರ್ಯನಿರ್ವಹಣೆ ಅದ್ಭುತ. ಫೋಟೋ ಮತ್ತು ವಿಡಿಯೋಗಳ ಚಲನೆ ಸೊಗಸಾಗಿದೆ. ಬಣ್ಣಗಳು ಸಹ ಕರಾರುವಾಕ್ಕಾಗಿದೆ. ಸ್ಪೀಕರ್‌ನಿಂದ ಬರುವ ಧ್ವನಿ ಕೂಡ ಕೋಣೆಯೊಳಗೆ ಕೇಳಲು ಸಾಕು.ಫ್ಯಾನ್‌ನಿಂದ ಹೊರಡುವ ಶಬ್ಧ ಅಷ್ಟೇನೂ ಕಿರಿಕಿರಿ ಮಾಡುವುದಿಲ್ಲಾ. ರಿಮೋಟ್ ಕೆಲಸ ಸಮರ್ಪಕವಾಗಿದೆ. ಪ್ರೊಜೆಕ್ಟರ್‌ನ ಗಾತ್ರ ಕೂಡ ಹೆಚ್ಚೆಂದೆನಿಸುವುದಿಲ್ಲಾ. ಸಾಧಾರಣ ಬೆಳಕಿನಲ್ಲಿ ಕೂಡ ಉತ್ತಮ ದೃಶ್ಯಗಳನ್ನು ಕಾಣಬಹುದು. ನಮ್ಮ ಬಳಿ ಸಧ್ಯಕ್ಕೆ ಪರದೆ ಇಲ್ಲದ್ದರಿಂದ ಗೋಡೆಯ ಮೇಲಿನ ಪ್ರದರ್ಶನ ಸಮಾಧಾನಕರವಾಗಿದೆ. ಆದರೆ ಮಿರಾಕಾಸ್ಟ್ ಕನೆಕ್ಟಿವಿಟಿಯಲ್ಲಿ ಮತ್ತು plug & play ನಲ್ಲಿ ತೊಂದರೆಯಿದೆ. ಒಟ್ಟಾರೆ ಕೊಟ್ಟ ಹಣಕ್ಕೆ ಮೋಸವಿಲ್ಲಾ.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Otrzymałem ją w 9 dni. Jakość obrazu jest bardzo dobra dla tego poziomu. Mam wliczone podatki, bez dodatkowych opłat. Aras jest w Turcji i przynosi ładunek. Nie rozumiesz tego, kiedy oglądasz mecz, jest dość płynny. Na obiektywie jest znak wodny, ale to nie wpływa na obraz. Fan jest słyszany w cichych scenach podczas oglądania filmów, ale poza tym nie przeszkadza ci to. Nie jest źle w pokoju, który nie widzi światła słonecznego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft51 784
    • Ft47 520
    • Ft29 546
    • Ft31 828
    • Ft24 063
    • Ft32 593
    • Ft23 454
    • Ft54 831
    • Ft21 321
    • Ft19 189