Opinie klientów

4.94 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1816)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1816)
    • 5 Star(1714)
    • 4 Star(93)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/12/2020

    Pędzle dotarły dokładnie tak, jak w reklamie, a czas dostawy Taboão da Serra/SP wynosił dokładnie 1 tydzień licząc dzień zakupu. Nie miał opłaty za skarbówkę i produkt, a opakowanie było w idealnym stanie. Bieganie pędzli jest dokładnie takie, jak w reklamie. Pierwszego dnia wywołuje dziwne uczucie, ale potem robi się zabawnie. Zdałem sobie sprawę, że moje szczotkowanie bardzo się poprawiło.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Pędzel był w firmowym pudełku. W cenie jest kabel do ładowania i jedna dysza. Brak roszczeń o jakość. Pędzel obsługuje dwa sposoby działania. Włos jest miękki. Mycie zębów jest szybsze i łatwiejsze. Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Very good quality materials. it is very light but powerfull. And it is really really silent!! compared to other brands this doesn't make a sound at all. instructions come only in Chinese. The charger plug would be much better if it was a type-c connection. But anyway, it is really good.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2020

    Wielka szczoteczka do zębów, jest z pędzelkiem i kablem do ładowania, narzędzie chwilę do przyjazdu, ale ogólnie nie jest złe. Silnik jest bardzo szybki i działa jak urok. Naprawdę kompaktowe pudełko i akcesoria. Wzięłam też zestaw zastępczy, jeszcze trzy pędzle.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    Bardzo dobra szczoteczka do zębów za bardzo przystępną cenę. Kupiłem tę szczoteczkę, żeby zastąpić ręczną i dlatego, że nie chciałem jeszcze wejść w całość z mądrą szczoteczką. To jedna z najlepszych szczoteczek, jakich używałem! Wygląda dobrze i wykonuje swoją pracę prawidłowo, co jest miłe. Moje usta są czyste i świeże po umyciu zębów. To uczucie, którego bym nie czuła zwykłą szczoteczką. Na dodatek, ma ładny zestaw funkcji, jak szybkość dwóch dróg i zintegrowane przypomnienie, aby zmienić stronę, którą szczotkujesz. (to tylko zwykły zegar, który ostrzega cię co 30 sekund przez 2 minuty, ale spełnia swoje zadanie). Za 10 funtów, to kradzież i brak mózgu, jeśli chcesz wymienić szczoteczkę manualną i, ze względu na cenę, możesz kupić więcej niż jedną bez mrugnięcia okiem, jeśli, tak jak ja, Masz partnera, który jest przeciwny pomysłowi dzielenia się elektryczną rączką do szczoteczki. Zamówiony z Magazynu CZ, przybył do Wielkiej Brytanii na czas. Na pewno kupiłbym jeszcze raz!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    nice clean design of the product, came quickly and i am satisfied. also you can earn cashback and take this product for free via this link. https://m.banggood.com/index.php?com=bee&t=cashBackRegister&cd_pwa=1&zmkm=1&bgbeeid=be9yqo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Bardzo szybka dostawa. Piękny design, kolory są piękne, zwłaszcza niebieski. Świetna jakość za cenę! To moja pierwsza szczoteczka elektryczna, a silnik jest bardzo silny, więc potrzebuję trochę czasu, żeby przyzwyczaić się do wibracji. Chociaż nie mam doświadczenia z podobnymi produktami, pędzel wydaje się zbyt miękki. Ogólnie, świetny zakup!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2021

    Jest bardzo dobry Szczotka jest miękka Dzieci mogą go używać, ponieważ pędzel jest miękki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    Szybka wysyłka z działającym kodem namierzającym. Czas wysyłki na Węgry 11 dni. Pakiet zawiera: 1 szczoteczka do zębów, 1 głowica szczoteczki do zębów, 1 kabel do ładowania, 1 użytkowy (język: tylko chiński),

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2021

    Doskonały produkt dla rodziny. Kupiłem je dla mnie i mojej żony.. Jesteśmy bardzo zadowoleni i zadowoleni z szczoteczek do zębów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10,256
    • Ft37,303
    • Ft4,785
    • Ft5,282
    • Ft5,904
    • Ft5,748
    • Ft6,498
    • Ft4,349
    • Ft4,834
    • Ft5,127
    • Ft18,650
    • Ft1,551
    • Ft4,038
    • Ft8,702
    • Ft21,759
    • Ft5,469
    • Ft1,551
    • Ft55,739