Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(41)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(41)
    • 5 Star(37)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/02/2021

    Działa świetnie, to na pewno ochroni Twoje pieniądze przed wypadnięciem z kieszeni, jak również trzymać wiele różnych kart, aby dopasować się do Twoich potrzeb. Alil jest droga, ale nadal robi to, co mówi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Dobry produkt jest odporny nie zgina się, jeśli guma lub guma nie tylko mnie przekonują

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    Wykonuje swoją pracę, ale to taki kłopot, żeby wyciągnąć moje karty. Nie tak łatwo, jak się wydaje na zdjęciach. Następnym razem kupię od tego kupującego inny rodzaj portfela. Nie dam temu sklepowi głupiej niskiej oceny, ponieważ to nie ich wina. Po prostu moja od zakładania, że to będzie łatwe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    Muy buena billetera. Materiales muy resistentes y mucho más compacta que la billetera que tenía antes. Deberías, aunque sea subiendo el precio, algunos artículos como destapador o otras herramientas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Przyjechał około 20 dni bardzo kompaktowy, łatwy do przenoszenia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Τρομερό προϊόν. Έχω βάλει κάρτες, λεφτά και κλειδιά. Ακόμα και το κλειδί του αυτοκινήτου

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Nieźle.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    Nagyon jó, belefér az összes plasztik kártyám. Végre nem kell hordani egy nagy pénztárcát.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    I am writing a review and I hope you enjoy my review I studied English in primary school . I like romantic walks on the beach holding hands .I love giving people wrong Directions or information

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    Teoretycznie powinno to być dobre, ale śruby są albo za długie albo nie wystarczająco długie, aby trzymać karty mam, więc albo się zacinają lub wypadają z niego - dobry pomysł, ale jeszcze nie..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 560
    • Ft4 864
    • Ft5 370
    • Ft4 517
    • Ft7 298
    • Ft5 908
    • Ft6 603
    • Ft5 908
    • Ft4 106
    • Ft6 951
    • Ft4 359
    • Ft6 603
    • Ft5 908
    • Ft5 054
    • Ft6 318
    • Ft5 908
    • Ft3 474
    • Ft4 169