Opinie klientów

4.97 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1233)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(1233)
    • 5 Star(1194)
    • 4 Star(36)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/03/2019

    good beeper, really loud and bright.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2019

    Great product. I used couple of those in the past and am very happy with it. Recommended item! Thanks

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2019

    Detodos los que he probado, este es el mejor con diferencia. Sonido muy fuerte y destello luminosos potente. Muy recomendado.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Bardzo dobry autonomiczny brzęczyk. Poleciłem te dwie, bo mam już jeden, żeby dostać się do mojego pierwszego drona i uważam, że jest idealny. Jego mały rozmiar pozwala umieścić go w małych modelach, a jego gwizdanie jest bardzo potężne. Pozwolił mi już znaleźć drona w trawach. Mam inne modele zamontowane na innych dronach, ale nie gwiżdżą tak dobrze jak ten. Skorzystałem z zamówienia grupowego na dwóch dla przyszłych rajdowców. Jest to bardzo dobry stosunek jakości do ceny i polecam go.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2020

    Nie jest to zbyt głośny dźwięk, jak to, co widać na wielu recenzjach, ale dźwięk przenika daleko, więc nadal możesz go tutaj. Co najmniej około 100 m w rozsądny wietrzny dzień 👌 Naprawdę miłą cechą jest to, że piszczy ciszej (prawie na tym samym poziomie co esc motor beeper) przy uruchamianiu, uzbrajaniu i odłączaniu, więc nie będzie to irytujące.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    Zdecydowanie musi mieć dla właścicieli modeli RC! Autonomiczny pisk. Podłącz zarówno do sterownika, jak i odbiornika

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2020

    Brzęczyk dotarł w krótszym czasie, nie podłączyłem go jeszcze do drona, ale brzmi bardzo silnie. To nie jest autonomiczny brzęczyk dla Mavic, musi być podłączony. Wygląda jak produkt wysokiej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Wow, to coś jest głośne! Nie mogę się doczekać, żeby dostać się na mój Quad i w końcu poczuć się bezpiecznie, lecąc dłużej niż wcześniej, z spokojem umysłu, by mieć to przyczepione do mojego quada.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2020

    Produkt przybył jak reklamowany, ale Banggood musisz poprawić druk etykiet pocztowych, jest to bardzo trudne do zrozumienia, liczba 6 (sześć) wygląda jak 8 (osiem) to jest mylące listonosze, proszę poprawić to szybciej, jak to możliwe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    Chłopaki:) Urządzenie bardzo pomaga. Wcześniej był standardowy pisk i jego bez silników nie były w ogóle słyszalne w terenie: (Zastąpiłem ten wariant i teraz i słyszałem bardzo dobrze 👍🏻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 045
    • Ft4 400
    • Ft2 368
    • Ft1 690
    • Ft2 368
    • Ft9 141
    • Ft12 528
    • Ft4 615
    • Ft3 784
    • Ft19 394
    • Ft2 368
    • Ft3 045
    • Ft2 706
    • Ft2 706
    • Ft3 384
    • Ft17 608
    • Ft6 093
    • Ft3 076