Opinie klientów

4.93 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(61)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(61)
    • 5 Star(57)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/04/2021

    Recebi o produto em 17 dias corridos,lacrado. Embalagem em boas condições. Com menos de um mes de uso apresentou defeito. Iniciei uma reclamação na bangood e espero que a troca seja feita sem muita enrolação.

    Komentarze (12)
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Po prostu świetnie. Z pomocnymi filmami dobrze ustawionymi i bardzo przydatnymi. Użyłem kija telewizyjnego bezpośrednio, bo kłopoty z Androidem nie były warte pary euro. Zacznij na HDMI umieścić i tak wszystko świetnie. W kolorowych profilach można puścić parę. Dla mnie brakująca możliwość korekty gamma jest w pełni w porządku zwłaszcza z ceną... Soundbar działa świetnie na łuku HDMI... Tylko uważaj na ustawienia, inaczej opóźnienia. Jasne zalecenie zakupu. Objętość może być również kontrolowana bezpośrednio za pomocą pilota belki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    Thanks you so much Banggood's excellent and serious online company store. The Fengmi Projector 4k New version excellent price and quality video images, Dolby audio almost I don't need my subwoofers h

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Doskonały projektor, szkoda tylko język, który nie zmienia się z chińskiego, nawet idzie w angielski, ale kilka rzeczy, inaczej perfekcja definiuje. Na zdjęciach projekcja została wykonana na ścianie z teksturowanej tapety i to już jest dobre, wyobraź sobie, kiedy masz ekran ALR

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2021

    Muss sagen das Bild ist der Wahnsinn auch die Schwarzwerte sind 1 a Sound ist auch 1a

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2020

    Zamówiony w dniu 26.12.19 wznowiony na 10.01.20 Szybka wysyłka ale niestety tylko chiński kabel zasilający w cenie musiałem go przeciąć i zmieścić do Niemiec

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2020

    Mam platkowy kawałek w strefie lasera, który tworzy falującą krawędź na górnej części. Proszę, pomóż mi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2020

    Świetny produkt, bez problemów po 2 tygodniach. Czekam na nowy ekran

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2021

    Dostawa z magazynu CZ do Finlandii w ciągu ~10 dni roboczych. Pochodząc z Optoma 27 (pełny projektor hd), ten ma niesamowitą i ostrą jakość obrazu. Moja jednostka jest bardzo cicha i ledwo słyszę z niej dźwięk. Działa dobrze w dzień. Doskonały do gier i filmów. Tryb TV jest w języku chińskim, ale można zmienić podstawowe ustawienia na angielski (por. Google Gregory's Fengmi projektor recenzje) - UI pozostanie w języku chińskim. W moim przypadku barierę językową omija się poprzez uruchomienie prosto na PS / Xbox lub urządzenia odlewające (np. Chromecast 4k, Firestick 4k itp.). Używam tego jako projektora, a nie jako telewizora, więc nie ma problemów z chińskimi menu. Mam jednak nadzieję, że Fengmi będzie uaktualniać swoje oprogramowanie, tak że można wybrać przynajmniej między angielskim / chińskim. Używam tego do gier PS4 i PC. Input lag jest w porządku dla niekonkurencyjnych gier w trybie monitora (55ms?). Na obecnym rynku nie można dostać nic lepszego za tą cenę. Jeśli używasz odbiornika, sprawdź ustawienia wyjściowe. Musiałem zmienić wyjście Yamaha RX-v483 na tryb 2, ponieważ projektor nie uzyskał obrazu hdmi 2.0 (tylko 1.4). Po przejściu z trybu domyślnego 1 na tryb 2, projektor rozpoznał wszystkie treści & 4k. Rozmiar tej maszyny jest niesamowity: ukryłem swoją w szufladzie, którą mogę wyciągnąć do transportu. Mój obecny ekran jest tanim zmotoryzowanym ściągaczem Duronic - ponieważ jest to UST, każda falowość pokaże na twoim ekranie. Rozwiązałem większość falowania, wkładając urządzenie do szuflady i mając dłuższą odległość rzutu (potem zmniejszając ekran ustawieniami), ale nadal nie jest w pełni płaski. W przypadku stałego ekranu nie powinno być problemów. Podsumowując, wspaniałe urządzenie w tej cenie. Kupiłbym jeszcze raz.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    Bez słów. Pochodzę z bardzo starego telewizora HD i przełącznik na ten projektor jest oczywiście rewelacyjny. Bałem się jasności i zamiast tego ku mojemu wielkiemu zaskoczeniu, nawet przy zapalonym świetle, widać dobrze. Wyświetlam to na białej ścianie z napisem HD. Jedyną wadą jest wentylator. Czujesz. Z niską głośnością wypełnia pokój, ale, to będzie, że nadal jestem pod wrażeniem obrazów, warto!! Bardzo polecam. Wysyłka z Czech w mniej niż tydzień do Neapolu. Nie mogę przesłać zdjęć z aplikacji. Jak tylko będę mógł, włożę trochę.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft727 823
    • Ft96 169
    • Ft22 235
    • Ft31 828
    • Ft58 791
    • Ft112 711
    • Ft19 798
    • Ft21 321
    • Ft89 952
    • Ft124 896
    • Ft45 235
    • Ft31 161
    • Ft69 362
    • Ft73 109
    • Ft46 910
    • Ft103 876
    • Ft25 464
    • Ft441 412