Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(73)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(73)
    • 5 Star(69)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/11/2020

    Witam, przychodzę do was, aby dokonać bilansu zakupu Xiaomi ALPD 3.0, jest to 2400 ANSI lumens projektor laserowy. Urządzenie daje bardzo piękne obrazy i filmy, jasność jest doskonała nawet jeśli nie jesteś w ciemności. Dla mnie jest to doskonały stosunek jakości do ceny. Chciałbym podkreślić, że mieszkam w Bretanii Francja i że zawsze mamy profesjonalne kontakty, które dostarczają rozwiązania w razie problemu (miałem problem tabletu, rozwiązany w 1 tygodniu). Miłego dnia

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    Super jakość, 2,4m podstawowy obraz na prostych szarych zasłonach, czas dostawy trochę długi, ale warto poczekać w świetle ceny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Belka jest ładna i jasna. W porównaniu do ViewSonic belka bardzo cicha. Obraz komputera jest lekko rozmyty z dysku twardego. Niestety nie można dostosować się ręcznie. Góra!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2021

    Świetny projektor. Jestem z niego bardzo zadowolony. Musiałem kupić Travelplug China. Nadal muszę kupić ekran projektora. Ale nie ma pośpiechu, ponieważ spójrz na zdjęcia nie są złe na razie 😁

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Problem z laserem?

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Szybka dostawa, ładne opakowanie. Nie ma europejskiego adaptera.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2020

    Jakość obrazu jest super, Netflix bezpośredni 4k z premierą 4k i hdr. Oglądanie przyjemności, jasność i ostrość doskonałe. Poza tym, wydajność w ciągu dnia jest bardzo dobra. Umieściłem film pod nazwiskiem 2400 ansilumen. https://youtu.be/MbXrCSBO12o

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2020

    Wiele problemów: - Problem z płatnością: płatność była „w toku". Kontaktuję się z posprzedażą nie pomógł, mówią tylko „czekaj, aż twój bank to zaakceptuje". Musiałam anulować zamówienie i zamówić je ponownie, aby rozwiązać problem. - Problem z paczką: po długim oczekiwaniu paczka, która dotarła nie była z produktem, który zamówiłem w środku! Zamiast tego otrzymałem projektor UST 4k (MJJGTYDS03FM ). Mam nadzieję, że kiedyś przejrzę produkt.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2020

    Bardzo dobry 👍 😀

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2020

    Świetny projektor polecam wspaniały obraz nawet na niegładka ściana!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft125 335
    • Ft78 925
    • Ft315 709
    • Ft19 887
    • Ft8 521
    • Ft94 398
    • Ft9 610
    • Ft11 599
    • Ft46 091
    • Ft63 139
    • Ft49 248
    • Ft52 405
    • Ft50 511
    • Ft30 937
    • Ft20 202
    • Ft24 622
    • Ft29 989
    • Ft112 390