Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(164)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(164)
    • 5 Star(152)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/07/2021

    Doskonały, do użycia już opalone, jest najpiękniejszy klawiatura, jaki kiedykolwiek używałem jest jaksin do pisania Daję tylko 4 gwiazdki, bo wysłali mnie z złym przełącznikiem zamówiłem Różowy Switch i dali mi Żółty. Poza tym jest idealny, stabilizatory są bardzo dobrze nawilżone, przełączniki mówią to samo. Mogli wysłać tylko Różowy Switch, który dałbym 5 gwiazdek bez problemu... Zajęło to 20 dni.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2021

    Zakochałem się w tej klawiaturze! Waga, dźwięk i klawisze są warte swojej ceny. Jedynym minusem jest to, że mój przycisk ucieczki wydaje się trochę luźny, ale poza tym, jest idealny! Kupiłem różowy przełącznik i wysłali mój przedmiot jak najszybciej. Tak się cieszę, że to była moja pierwsza mechaniczna klawiatura

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2021

    Doskonała klawiatura. Jestem Brazylijczykiem i klawiatura za bardzo mnie usatysfakcjonowała! W porównaniu do mojego marsjańskiego RGB HyperX, Akko ma 10 do 0. Doskonała klawiatura i bardzo warto! Przybył za 16 dni :)

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    It’s so much better than I expected! I got the orange gateron switch and oh my it’s amazing! It came in so fast too! I ordered it just last week and I got in exactly a week later! Very satisfied! 💖

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Uwielbiam tę klawiaturę, działa fantastycznie, brzmi fantastycznie i wygląda fantastycznie. Jedyną wadą jest to, że paczka została uszkodzona, mimo że mogłem poprosić o zwrot pieniędzy, nie chcę po prostu użyć tego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2021

    W 4 dni przedlubowane przełączniki i wiele opcji dla własnego oświetlenia rgb jest to idealna klawiatura, jeśli masz różowy motyw i chcesz 60% to jest moje pierwsze 60 i bardzo go kocham polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    Dostawa zajęła mi tylko tydzień! Pudełko było trochę wgniecione, ale klawiatura działa idealnie i uwielbiam żółte przełączniki! Cieszę się, że to moja pierwsza mechaniczna klawiatura i podoba mi się jak na razie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2021

    Doskonała jakość, dotyk, że umierasz, ja w moim przypadku zapytałem różowe przełączniki i są najlepsze, jakie próbowałem, doskonały komfort i super jednolity rgb, blask, który nie rani oczu, kiedy ma to maksymalnie, Poza przyjazdem w niewiele więcej niż 2 tygodnie do ósmego regionu w chili 10/10

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2021

    El teclado es muy bonito y funcional. El tamaño es pequeño pero no es un problema. La calidad es buena y el diseño precioso ( ◜‿◝ )♡

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Klawiatura dotarła w ciągu 1 tygodnia do Hiszpanii. Paczka była w dobrym stanie i bez uszkodzeń. To świetna jakość, jest tak gładki w napisaniu (mam wersję Gateron róż) i jest naprawdę słodki (✿◡‿◡). polecam w 100%.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft19 280
    • Ft16 287
    • Ft19 945
    • Ft15 622
    • Ft21 274
    • Ft20 942
    • Ft27 259
    • Ft26 261
    • Ft15 622
    • Ft24 599