Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(164)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(164)
    • 5 Star(141)
    • 4 Star(21)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/02/2021

    Łatwy do montażu i demontażu Żwir na dużej powierzchni 33cmx19cm Oprogramowanie jest łatwe w użyciu Uwielbiam tryb wifi Tak jak każdy grawer, musisz dokonać korekty przed uruchomieniem graweru. Test na muszli iphone, aluminium, a nawet szkła działa z drugiej strony konieczne jest czernienie materiałów w celu ich grawerowania, a nawet kilku przejść w razie potrzeby. (laser 20w elektryczny -5,5w optyczny) Test na cięciu cienkiego drewna, papieru, tektury, a nawet na arkuszu uszczelniającym, aby przerobić stawy motokulturowe bez problemów. Z drugiej strony, nie spodziewaj się zrobić krajobrazy, gdzie nawet twarze w 5 minut, to zajmuje dużo czasu, wszystko zależy również od wielkości rysunku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Super narzędzie, łatwe w użyciu i bardzo dobrze nadaje się do grawerowania anodyzowanego aluminium. Jestem podniecona. Wskazówka: Zawsze skupiaj się właściwie wtedy niektóre rzeczy wychodzą naprawdę dobrze

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Dostawa bardzo szybka, tylko 9 dni. Laser robi wszystko, co obiecuje. Wyciąłem 2mm sklejkę, nie ma problemu. Szybkość pisania i jakość jest bardzo dobra. Jeszcze nie rozgryzłem programu. Nie wiem, jak namierzyć pliki przerwań z zewnątrz.

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Świetnie, jak napisano, pozostaje spróbować... Dostawa do Kanady 4 dni.. Ale spróbuj wziąć inne niż Kanada post to miał przez 1 miesiąc i 3 dni.. A co z doskonałą obsługą klienta.. 45 minut na montaż

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2020

    Chociaż czas realizacji był nieco wysoki (zamówiony 4 października i wysłany 15 października) zajęło tylko 13 dni, aby dotrzeć. Na szczęście nie zastosowano ceł przywozowych. Zespół ds. zamówień BG skontaktował się ze mną e-mailem i rozwiązał problem za pomocą metody wysyłki. Zadowolona. Grawer był dobrze przygotowany, włożony w piankę. Wszystkie części zakończone, żadnych uszkodzeń. Jedynym punktem poprawy może być dodanie antystatycznej torby/piany do płyty sterowniczej. Wciąż w oczekiwaniu na zebranie i pierwsze testy. Budowa i materiały wyglądają solidnie i nie ma żadnych oznak chwiejenia. Kupiłem go, bo działa bezprzewodowo i bezprzewodowo. Jest wyposażony w firmware GRBL 1.1, ale nie może być używany bezpośrednio z oprogramowaniem osób trzecich (Lightburn, LaserGRBL, itp.), ale oprogramowanie Vigotec VigoWorks tylko dlatego, że ESP32-WROOM posiada własne oprogramowanie firmowe, które łączy się z chipem interfejsu USB CH330N oraz z panelem Atmel 328P. Niewielką modyfikację w płycie sterownika można jednak łatwo wykonać, aby była kompatybilna :-), przy użyciu przełącznika 4PDT i małego lutowania, aby umożliwić zmianę tablicy pomiędzy trybem Vigotec i trybem oprogramowania osób trzecich.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Bardzo dobra maszyna, bardzo precyzyjna, szkoda, że jest w posiadaniu oprogramowania VigoWorks: Cóż, ale nie optymalne Działa dobrze w Wifi (nieco bardziej skomplikowane w W10), działa dobrze w SD (ale tylko jeden plik GCode na karcie SD) i działa również w USB Wentylator 20w lasera jest dość hałaśliwy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Ładny produkt, ciśnienie na metal trwa trochę długo. Warto dostać przynajmniej 20 w

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2020

    Otrzymany bardzo szybko, przyszedł w porządku i jest to świetny produkt. Bardzo mi się podobało!

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    Mój laser dotarł dzisiaj, 10 dni po zamówieniu, jestem pod wrażeniem szybkości dostawy. Maszyna była łatwa do złożenia i działała w godzinę po tym, jak wyjęłam ją z rąk Postiego i szła do warsztatu. Oprogramowanie jest łatwe w nawigacji i istnieje dobry wybór połączenia, USB, WiFi, Hotspot i karta SD, więc jest coś dla każdego. Sprowadziłam zdjęcie konia mojej córki i przykleiłam go do kawałka Maple. Wyniki są bardzo przyjemne jak na pierwszą próbę. Mogę polecić VigoTec VG-LX7 jako dobrze wyceniony grawer laserowy, który uderza powyżej wagi...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Otrzymane w ciągu 5 dni od CZ, pakiet integruje, aktualizuje się, będę próbował z oprogramowaniem firm trzecich, jednak doskonałe i potężne urządzenie kosztem lasera tylko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft97 868
    • Ft69 453
    • Ft31 568
    • Ft75 768
    • Ft41 039
    • Ft69 453
    • Ft58 154
    • Ft63 139
    • Ft85 239
    • Ft47 401
    • Ft56 825
    • Ft111 942
    • Ft88 242
    • Ft63 139
    • Ft52 405
    • Ft55 786
    • Ft92 816
    • Ft28 411