Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(49)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(49)
    • 5 Star(45)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/03/2021

    Marzec 2021 02:58:06 Wysyłka z Hongkongu do Grecji w 15 dni (łącznie z weekendami)...bardzo dobre opakowanie pełne kapsuł bezpieczeństwa powietrza, dobra budowa w walizce, ekran duży i jasny. Najlepszy stosunek do ceny.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2021

    To był mój pierwszy rozkaz. Jestem bardzo zadowolony i produkt dotarł w dobrym stanie i na czas. Dziękuję „Banggood"

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    perfectly packed and delivery, was the first time I bought on this site, very satisfied.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Wszystko idealne 👌 bardzo dobrze utrzymane dostawa i pakiet

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    W każdym razie, laptop jest tutaj, jestem szczęśliwy. Za cenę, którą płacisz, jest w porządku.

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2021

    Najlepszy.... Dzięki, bang dobrze

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2021

    Otymo

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Po pierwszym zakupie, który nie został wysłany, ponieważ skończył w magazynie, przystąpiłem do anulowania i wykonania nowego zamówienia z superproduktu, przybyłem w 10 dni roboczych z wysyłką, eutyi linia, i jak napisano, nie musiałem płacić żadnych ceł, Teraz idziemy do notebooka i dotarł dobrze zapakowany, produkt wygląda dobrze nawet jeśli testowałem tylko jeden dzień, mam nadzieję, że nie daje mi problemów w przyszłości, notebook i jak opisano solidnie i wydaje się działać ogólnie jestem bardzo zadowolony z produktu, Rzeczy, które można poprawić to dźwięk, który jest naprawdę niski, a następnie podgrzewa się trochę za dużo, jednak za cenę zapłaconą tymi cechami i materiałami nie można znaleźć lepszego

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2020

    Jak na razie dobrze, dobra budowa w obudowie, ekran duży jasny, full hd, wygraj 10 pro preinstall, dysk wyposażony w 2 tych samych rozmiarach partycji, większość sterowników zaktualizowana (używane iobid free prog do aktualizacji wszystkich). Poród zajął prawie 3 tygodnie. W tej cenie naprawdę dobra konfiguracja i jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Wysłany z Hong Kongu do Grecji w 15 dni (łącznie z weekendami)...bardzo dobry pakiet pełen kapsuł bezpieczeństwa powietrza...laptop wydaje się dobrą jakością i działa doskonale

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft96 020
    • Ft92 922
    • Ft70 620
    • Ft99 118
    • Ft148 678
    • Ft114 605
    • Ft117 703
    • Ft170 360
    • Ft92 922
    • Ft8 980