Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(34)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(34)
    • 5 Star(31)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/10/2021

    Szybka wysyłka i wszystko bardzo bezpieczne i bardzo dobrze zapakowane! Po łatwym montażu wszystko działa i działa świetnie! Polecam każdemu, kto chce laserowy rejestrator / cuter! Po raz czwarty kupiłem maszyny w Banggood i zawsze jestem bardzo zadowolony! Zawsze przybywaj szybko i w doskonałym stanie!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2021

    Nie mam jeszcze czasu spróbować graweru laserowego, o którym mowa Hope. Bangood pierwszy raz służyć z ich doskonałej strony 5 dni od CZ TOP SERWIS! Właśnie kupiłem notebook Chuwi 14 Pro... Jak tylko się pojawi, spróbuję lasera.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Proces montażu jest zachwycający i bardzo łatwy w obsłudze, z kilkoma obserwacjami: - Elementy mogą być na swoim miejscu, jeśli poluzujesz śruby, które pomogą umieścić wszystko na swoim miejscu. - Uchwyt laserowy jest świetny, tylko trochę luźny, z pewnością zaprojektowany aspekt, aby uniknąć skręcania elementów, to tylko osobista opinia. Wszystkie elementy są w pudełku, wszystko jest oznaczone w krokach, instrukcje fizyczne lub online pomagają w tworzeniu, bez konieczności bycia inżynierem, wszystko idzie gładko. Na dziś (17/09) skończyłem montaż jako pokaz zdjęć, ale nie zrobiłem żadnego grawerowania ani cięcia, w momencie, gdy to zrobię, nagram go, aby pokazać proces pracy i sprawdzić integralność konstrukcji, W tej chwili jest to doskonały produkt, 4 gwiazdki idą przed prawdziwym testem, po jego zakończeniu mam nadzieję zmienić ocenę pozytywnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    Towary były dobrze zapakowane i łatwe do skomponowania zgodnie ze zrozumiałymi instrukcjami. Problemem były dwie części z mniejszą ilością nici i dwie brakujące śruby mocujące laser, ale miałem zapasową w domu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Otrzymałem produkt. Przybył w doskonałym stanie. Zebranie się zakończyło, a ja jestem teraz w fazie testów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2021

    Otrzymałem go dzisiaj, 2 tygodnie zajęło dotarcie do RPA. Jest w dobrym stanie, dzięki banggood ❤️

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    Przybyli szybko. Dobrze zapakowana, łatwa w montażu maszyna. Jeszcze go nie zatrudniłem, ale jak na razie go lubię.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Zmontowane, jeszcze nie przetestowane. Jakość budowy wygląda świetnie! Ładnie zapakowane!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2021

    Produkt dotarł przed planowanym terminem dostawy. Pakiet nienaruszony i produkt bardzo ważny i w idealnym stanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    Nie zmontowałem jeszcze produktu i mogę powiedzieć, że już mam problem: Podręcznik użytkownika, który w instrukcji monyage mówi się, że znajduje się w www.sculpfun3d.com, ale taka strona nie istnieje. Jeśli użyjemy kodu QR tego samego podręcznika, nie znajdziemy też strony. Co robić w takiej sytuacji? Odkładając to na bok, muszę powiedzieć, że była to najpiękniejsza i dobrze wykonana „Instrukcja montażu", jaką widziałem do tej pory, pochodząca z Chin. To całe „grabianie" jest fantastyczne. Wyśmienite wykończenie i pozorna jakość, która zasługuje tylko na pochwałę. Gratulacje dla Sculpfun, jeśli nadal istnieje.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$349.99
    • US$279.99
    • US$339.99
    • US$249.99
    • US$199.99
    • US$329.99
    • US$629.99
    • US$178.07
    • US$259.99
    • US$59.99