Opinie klientów

4.91 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(769)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(769)
    • 5 Star(710)
    • 4 Star(49)
    • 3 Star(10)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/02/2021

    Zegarek wygląda na przydatny, ale byłoby miło, gdyby z aktualizacji dodano kilka nowych funkcji. (odpowiadanie połączeń przychodzących, słuchanie czasu muzyki, a co najważniejsze, oglądanie nawigacji na ekranie zegara i ustalanie kursu, takiego jak wykrywanie temperatury otoczenia lub wysokości) Cechy sprawiają, że zegar jest znacznie bardziej profesjonalny i piękny...Chcemy wspierać swoje wysiłki w języku tureckim mamy trudności w zrozumieniu menu. Z poważaniem...q

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2021

    Pierwszy raz użyłem inteligentnego zegarka, więc nie mogę go porównać, ale zegarek jest po pierwsze elegancki, lekki i przydatny. Również odczyty czujników są bardzo udane, ciśnienie krwi, puls, tlen i śledzenie snu są spójne. Minusy nie zawsze piszą, emotki nie są czytane. Brak dźwięku zegara, są wibracje... Wybór wybieranych połączeń jest tylko w pięciu pamięciach. Możesz zmienić to, co się dzieje, więc 5. Pokój może być zastąpiony przez program. To jest piąty z wgranym zdjęciem, więc jest dostosowanie... Mam zieloną, ale jest ciemniejsza niż kolor wizualny. Zielony khaki. Ogólnie zadowolony, polecam sukces w oparciu o cenę..

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Funkcje: -główna tarcza zegarka może wyświetlać m. in datę, pogodę, stan naładowania czy liczbę kroków. -liczba kroków -monitor snu -tętno -wybór treningu (sportu) 1.walki NG, 2 running, 3. Cycling, 4.skipping, 5.badminton, 6.basketball, 7.football. -ciśnienie (pokazuje jak chce) -spo2 -pogoda -shutter (do zdalnego robienia zdjęć) -sterowanie muzyką Dodatkowo mamy grę YOUNG BIRD -ustawienia jasności ekranu -wyłączenie wibracji (wibracja wydaje dźwięk takiej zabawki, osobiście uważam, że ten dźwięk jest okrutny! -powiadomienia (bardzo czytelne) -tryb kinowy (ściemnia ekran) Zegarek wygląda naprawdę dobrze, za te pieniądze jest to całkiem ciekawa propozycja. Jak dla mnie pasek o 4 dziurki za krótki. Nosi się dobrze. Dla kogoś kto potrzebuje roboczego zegarka jest to idealna propozycja.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Koło zegarka wytrzymałe, ale lekkie. Dokładna lokalizacja wciąż jest. Zawsze działaj na mnie jak na zegarek. Zawsze pamiętaj o wszystkim na zdjęciu. Ta frędzla jest taka. Dla prostej ręki będzie krótkie lub krótkie. Rozczarowanie dla mnie. Sprzedam je. Słowacki : Zegarki są solidne, ale lekkie. Ogólne wrażenie jest mieszane. To jest jak zegarek dla dziecka. Wyglądali lepiej na zdjęciu. Pasek jest taki. Dla silniejszej ręki będzie ciasno lub krótko. Rozczarowujące dla mnie. Na pewno je sprzedam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Jest w doskonałym opakowaniu, jeszcze nie próbowałam, ale wygląda dobrze. Próbuję i wracam.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Bardzo szybko przeprowadza zmiany w pulsie, ciśnieniu i oksymetrii. Możliwe jest wczytywanie różnych tarcz. Żadnych fałszywych pozytywnych wyników, żadnego włączania ekranu, gdy nie jest to konieczne. Długie wstrzymanie ładunku. Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Szacunek Bangu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Produkt dotarł dobrze, zegarek jest piękny i wszystko w nim działa dobrze, z wyjątkiem problemu arabskiego, ponieważ pismo jest krojone w litery i w tym problem. Mamy nadzieję, że firma zajmie się problemem z rozwojem systemu i dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2021

    Opakowania i zegarek są nietknięte. Po naładowaniu zaczęło się od razu. Połączenie jest bardzo proste. W ciągu pierwszego dnia zauważyłem, że połączenie zostało przerwane 2-3 razy (pogoda nie była już wskazywana). Będę to obserwował. Aktywacja wyświetlacza działa zazwyczaj dość dobrze, czasami jest trochę późno (odczuwany 5 cm przed twarzą), a czasami nie działa w ogóle. przy ciśnieniu krwi i poziomie nasycenia tlenu (zawsze od 95% do 98%, niezależnie od tego, co robię) Czuję się trochę głupio. Poza tym wymyślny design, może trochę za lekki jak na mój gust. Za cenę dostaniesz tu dobry podstawowy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Bardzo dobra jakość w budowie. Łatwe połączenie z programem. Jego pomiary były całkiem dobre, ponieważ próbowałem razem z oksymetrem i wyniki były takie same.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    Ładnie, 100% satysfakcji, dziś nadchodzi, więc nie mogę nic więcej powiedzieć. Dostarczenie było niesamowite szybko, szybkie dostawy potem oczekiwać. Dzięki inteligentny zegarek wygląda bardzo dobry i solidny, mam nadzieję, że 👍😊 długo pracuje z dobrym stanem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11,500
    • Ft16,079
    • Ft10,716
    • Ft14,913
    • Ft22,260
    • Ft13,278
    • Ft11,742
    • Ft3,728
    • Ft16,135
    • Ft10,116
    • Ft12,389
    • Ft10,461
    • Ft13,054
    • Ft19,188
    • Ft15,858
    • Ft12,432
    • Ft12,432
    • Ft34,194