Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(68)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(68)
    • 5 Star(63)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/09/2019

    Show !!! Veja o review em PT-BR https://youtu.be/0XoaDxQeStw

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2018

    O equipamento funciona mas não como o descrito. Realiza todos os testes com precisão mas não faz o teste completo do cabo em uma única vez você tem que trocar entre as funções para realizar todos os testes.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2020

    Wciskanie klawiszy w górę i w dół oraz przycisk zasilania jednocześnie wchodzi w tryb tylny, ale szczegóły nie są znane. W przypadku kabla CAT7 pojawia się błąd w długości kabla i nie ma problemu w odwzorowaniu i połączeniu prostym, ale informacja krzyżowa wydaje się podejrzana. Zdjęcie pokazuje kabel CAT7.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2020

    Przyszedł na czas, przetestowałem go i polecam

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2019

    Recebi o produto em perfeitas condições.. Ótimo equipamento

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2018

    Good machining quality. All features work well and are relatively accurate. For me that is just enough support for my work.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Bardzo dobrze! Trochę się martwiłem o zakup z Chin, ale przyszedł w prawo, przybył w około 1 miesiąc.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2020

    Muszę skontaktować się ze stroną, albo mój sprzedawca zrobi sobie przerwę bez tego. Jak mam to zrobić? Rozstrzygnąć? Czekam na kontakt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2020

    Bardzo dobry przybył doskonały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2019

    bom produto mas um pouco salgado

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$11.99
    • US$39.99
    • US$145.99
    • US$12.99
    • US$18.99
    • US$275.09
    • US$229.99
    • US$259.99