Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(120)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(120)
    • 5 Star(109)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/03/2021

    Przyszedł dziś tak jak opisano. Bardzo zadowolony z tego, działa dobrze.. Przesyłka trwała kilka tygodni, ale to było do przewidzenia. Świetna obsługa klienta, będzie korzystać z Banggood ponownie na pewno. Dziękuję

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2020

    Nie otrzymałem paczki na zamówienie 94192750, ale wygląda na to, że została dostarczona? Mój numer zamówienia 94192750 jeszcze do mnie nie dotarł, ale wygląda na to, że został dostarczony?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2021

    Potężny mały laser (przypadkowo grawerowany trochę łupków). Mój jest trochę wygięty na jednej płycie, więc punkt x0,y0 jest określony do awarii, wyznaczając nowy punkt końcowy do grawerowania „rozwiązywać" ten problem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Przybył z Polski w krótkim czasie. Łatwy montaż. Nadal do sprawdzenia w odniesieniu do grawerowania i cięcia. 30w moduł laserowy (7,5 optyki), wykonany z aluminium, doskonała konstrukcja

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2021

    prodotto arrivato nei tempi previsti.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • Dom
    GB
    04/01/2021

    Dobra wartość, ale miałem kilka problemów. Oprogramowanie, którego używa do drukowania jest bardzo ograniczone, ale działa, a jeśli chcesz użyć komórki, aby po prostu wysłać zdjęcie do lasera do druku przez Bluetooth to jest świetne. Przewody się zepsuły, więc musiałem karbować nowe. To nie był zbyt duży problem, bo miałem do tego sprzęt i wiedzę. Kolejnym problemem jest to, że szyny były mocno porysowane, chociaż jest to tylko kosmetyki. Trzeci problem polega na tym, że mocowanie/przewodnik laserowy nie jest przymocowany prosto. Wygląda na przyklejoną pod kątem. Musiałem umieścić taśmę wewnątrz przewodnika, jedną wysoko wewnątrz przewodnika i niżej na dół z drugiej strony, tak aby laser był prosty, tak jest pod kątem prostym do drewna lub materiału. Bardzo trudno jest również ustawić odcisk na materiale i zrobię bazę z oznaczeniami, aby pomóc to uporządkować. Szyny prowadnicowe nie mają dokładnie 90 stopni, a to powoduje problemy, gdy próbuje się ustawić odcisk na podstawce. Kupiłbym go ponownie i chcę kupić większą wersję. Laser jest znacznie potężniejszy niż mój obecny 1,6 W. Jeden i myślę, że to jakieś 7,5 W. Zdjęcie, które zajęło mi 7 godzin z moim starym laserem, zajmuje około 3 godziny z tym. Aby wyciąć 3 mm sklejki muszę wykonać 6-8 przepustek na 80% mocy i 30-40 ms czasu spalania. Na 100% mocy, lub dłuższym czasie pracy, ma tendencję do zbyt dużego spalania. Jego wielkość znacznie ogranicza to, co może być wykonane i wpływa na czas do podejmowania rzeczy. To dlatego, że zamiast być w stanie zrobić wszystkie strony pudełka na jednym kawałku drewna w tym samym czasie, muszę wykonać każdą stronę indywidualnie. Biorąc pod uwagę moc lasera oraz wytrzymałość szyn i silników prowadnicowych, jest to bardzo dobra wartość. Teraz chcę kupić większy Neje i z silnikiem 40 WAT. Szukam lasera diodowego, który może wyciąć 3 mm sklejki jednym przepustem, jeśli istnieje. Więc, ze wszystkimi problemami, które miałem, nadal daję mu 5 gwiazdek, ponieważ zasługuje na 4,5 gwiazdki, jako że jest to tak dobra wartość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Mega szybka dostawa świetne urządzenie łatwe w użyciu. Oprogramowanie może być nieco lepsze 🥰

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2022

    Bardzo dobry sprzęt!!! Polecam, spektakularne nadruki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2022

    Boa noite o aparelho é muito bom , (demorou mas chegou) chegou em perfeitas condições agora é só aprender a usar ,muito obrigado.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2022

    An excellent laser engraving machine. 30 watts but laser power is 7.5 watts. Received very well packed. Easy to assemble. Easy to set up. I used light burn software. The native NEJE software is great for a beginner. Easily cuts paper, card, 4mm foamboard, 4mm black acrylic, 4mm plywood etc. Recommended for beginners and professionals with small job tasks

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$259.00
    • US$419.99
    • US$204.99
    • US$199.00
    • US$629.00
    • US$199.00
    • US$499.99
    • US$259.99
    • US$329.99
    • US$39.99