Opinie klientów

4.96 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(217)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(217)
    • 5 Star(210)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/11/2020

    To jest mój pierwszy laser i jestem absolutnie zachwycony!!! Minęły tygodnie, a ja nie mogę tego zagrać. Ogólnie fajna rzecz. Zrobiłem bardzo szczegółową recenzję, kto jest zainteresowany obejrzeniem kanału YouTube Ruvim Kub

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Bardzo zadowolony z zakupu, tak jak się spodziewałem. Nagrywarka przyszła wcześniej. Działa doskonale, a instalacja była bardzo prosta. Powieszę unboxing na youtubie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2020

    To dobre narzędzie. Jest łatwy w użyciu i możemy odpowiednio spalić cienkie rysunki linii. Jedna skarga jest taka, że spalenie zajmuje dużo czasu. Może uda nam się przyspieszyć poprzez naukę kodu G.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    Sama maszyna świetna, bardzo poręczna, łatwa w montażu i za cenę, bardzo dobre wyniki i wysyłka bardzo szybko, 20 dni wcześniej niż w sieci. Oprogramowanie Neje pozostawia jednak wiele do życzenia, nie pozwala na sprawdzenie, jak wyglądałyby projekty (automatyczna adaptacja obrazu do graweru), jeśli nie jest podłączone do pc, Oryginalne wymiary po wstawieniu obrazu lub gcode nie są zgodne z nimi (a kiedy zaznaczysz konkretny, wprowadza zmiany wymiarów, jak chcesz) To nie daje czasu, żeby to trwało cały proces, a najbardziej niepokoi mnie to, że nie pozwala na nagrywanie i cięcia w jednym procesie, więc musisz ponownie wczytać plik i umieścić go praktycznie na oko, Ponieważ podczas modyfikacji wymiarów są one prawie nigdy nie utrzymane i nie można mieć żadnego punktu odniesienia, ponieważ poprzedni proces jest usunięty. Mam nadzieję, że to poprawią. Jeśli ktoś zna lepszą alternatywę kompatybilnego oprogramowania, będę bardzo wdzięczny, możesz napisać do mnie na Instagramie @phi_designeno

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2020

    Świetne narzędzie. Złożone w pięć minut, wszystkie narzędzia i części wliczone. Podczas pracy wskazane jest użycie bocznej dmuchawy lub spalin - w punkcie cięcia / grawerowania jest wysoka temperatura i spalanie, jest dym i zapach. W ciągu pięciu minut, wszystkie narzędzia i części w zestawie. Podczas pracy pożądane jest użycie bocznego dmuchania lub wyciągania - w punkcie cięcia/grawerowania wysoka temperatura i pieczenie, jest dym i zapach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2020

    To urządzenie wydaje się rzadkie znaleźć w słynnej platformie zakupów online w Malezji. Potem znaleźliśmy to w BG z ceną promocyjną i znacznie tańszą. Wszystkie podane informacje były bardziej przejrzyste w porównaniu z innymi witrynami. Otrzymał urządzenie wcześniej niż zakładano i w dobrej formie. Jest to trochę trudne podczas montażu i instalacji oprogramowania, ale na szczęście udało nam się go w końcu rozgryźć. Przetestował ją i działał dobrze. Jedynym minusem było to, że podczas płatności moja karta kredytowa nie mogła zostać przyjęta. Jednak różnorodność usług bankowości online świadczonych więc przeszedł w końcu pomyślnie. Ogólnie mój pierwszy zakup z BG jest zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Odpowiada dobrze i działa łatwo, chociaż tabelka z danymi wskazującymi na cięcia i grawerowanie na różnych materiałach bardzo by pomogła:), ale doskonały 👍 maszynowy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Bardzo dobra jakość i rozsądna cena jestem zadowolony z produktu

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Pracować idealnie. Mam kilka problemów, ale po kontakcie z obsługą klienta, oni rozwiązać mój problem. Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2020

    Super

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft44 026
    • Ft22 861
    • Ft46 181
    • Ft65 701
    • Ft61 576
    • Ft64 347
    • Ft76 970
    • Ft101 602
    • Ft65 024
    • Ft77 894
    • Ft52 216
    • Ft124 386
    • Ft96 183
    • Ft56 218
    • Ft51 815
    • Ft30 386
    • Ft103 973
    • Ft3 045