Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(221)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(221)
    • 5 Star(214)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/11/2020

    To jest mój pierwszy laser i jestem absolutnie zachwycony!!! Minęły tygodnie, a ja nie mogę tego zagrać. Ogólnie fajna rzecz. Zrobiłem bardzo szczegółową recenzję, kto jest zainteresowany obejrzeniem kanału YouTube Ruvim Kub

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Bardzo zadowolony z zakupu, tak jak się spodziewałem. Nagrywarka przyszła wcześniej. Działa doskonale, a instalacja była bardzo prosta. Powieszę unboxing na youtubie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    Sama maszyna świetna, bardzo poręczna, łatwa w montażu i za cenę, bardzo dobre wyniki i wysyłka bardzo szybko, 20 dni wcześniej niż w sieci. Oprogramowanie Neje pozostawia jednak wiele do życzenia, nie pozwala na sprawdzenie, jak wyglądałyby projekty (automatyczna adaptacja obrazu do graweru), jeśli nie jest podłączone do pc, Oryginalne wymiary po wstawieniu obrazu lub gcode nie są zgodne z nimi (a kiedy zaznaczysz konkretny, wprowadza zmiany wymiarów, jak chcesz) To nie daje czasu, żeby to trwało cały proces, a najbardziej niepokoi mnie to, że nie pozwala na nagrywanie i cięcia w jednym procesie, więc musisz ponownie wczytać plik i umieścić go praktycznie na oko, Ponieważ podczas modyfikacji wymiarów są one prawie nigdy nie utrzymane i nie można mieć żadnego punktu odniesienia, ponieważ poprzedni proces jest usunięty. Mam nadzieję, że to poprawią. Jeśli ktoś zna lepszą alternatywę kompatybilnego oprogramowania, będę bardzo wdzięczny, możesz napisać do mnie na Instagramie @phi_designeno

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Odpowiada dobrze i działa łatwo, chociaż tabelka z danymi wskazującymi na cięcia i grawerowanie na różnych materiałach bardzo by pomogła:), ale doskonały 👍 maszynowy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Bardzo dobra jakość i rozsądna cena jestem zadowolony z produktu

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Pracować idealnie. Mam kilka problemów, ale po kontakcie z obsługą klienta, oni rozwiązać mój problem. Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2020

    Super

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    Przybyło dwa tygodnie przed czasem. Łatwy w montażu i łatwy w obsłudze program. Próbowałem na podkładce korkowej. Nie znamy jeszcze trwałości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    Zamówienie przyszło bardzo szybko. Wcześniej niż ustalono. Bardzo dobrze spakowane. Bardzo prosty montaż i użycie. Kiedy spróbuję niektórych z nich będę w stanie powiedzieć, jak ta maszyna sobie radzi, chociaż na początku wydaje się, że do użytku domowego i początkujących jest więcej niż w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2020

    Doskonała placówka. Uczę się pracować z laserem, ale jestem podekscytowany!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft97 742
    • Ft69 364
    • Ft31 527
    • Ft75 670
    • Ft63 058
    • Ft69 364
    • Ft40 987
    • Ft83 868
    • Ft56 752
    • Ft52 338
    • Ft47 340
    • Ft56 147
    • Ft111 798
    • Ft88 128
    • Ft63 058
    • Ft55 715
    • Ft85 129
    • Ft28 374