Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(249)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(249)
    • 5 Star(238)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/11/2019

    Eccezionale. Spedizione ultra veloce, oggetto ricevuto dopo solo 6 giorni dall’ordine. Imballaggio perfetto. L’oggetto corrisponde perfettamente alla descrizione e ha prestazioni superiori alle aspettative. Facile il montaggio, istruzioni semplici, software migliorabile, ma svolge le sue funzioni egregiamente. Necessita di calibrazioni attente a seconda del materiale da incidere. Le incisioni sono precise e senza sbavature. Incide anche i supporti in alluminio! Allego foto e video. Sono molto soddisfatto dell’acquisto e lo ricomprerei subito.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2020

    To jest mój pierwszy laser i jestem absolutnie zachwycony!!! Minęły tygodnie, a ja nie mogę tego zagrać. Ogólnie fajna rzecz. Zrobiłem bardzo szczegółową recenzję, kto jest zainteresowany obejrzeniem kanału YouTube Ruvim Kub

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2020

    To jest w końcu jakiś grawer laserowy, który można łatwo zmontować/rozmontować, więc jest odpowiedni dla ludzi takich jak ja, którzy nie chcą mieć go na biurku, kiedy używają go okazjonalnie. Składanie jest bardzo szybkie i łatwe. Jednak złącze laserowe nie jest dobrze dostępne - jest to problematyczne zwłaszcza podczas demontażu. Ale najbardziej mnie zdenerwowała paczka. Nawet nie jest w papierowym pudełku, tylko w miękkiej piance! Kiedy chcesz go przechowywać po użyciu, to jest naprawdę rozczarowujące. Na szczęście umieściłem pod grawerem płonną płytkę z włóknagips. Użyłem zalecanego czasu na karton (z instrukcji). Chciałem tylko wyryć jakiś testowy wzór (liść), ale zamiast tego, przeciął karton i wygrawerował tablicę z włóknagips. Potem przetestowałem go na kapslach. Użyłem tego samego czasu (30 ms) dla wszystkich, ale można zobaczyć różne wyniki na podstawie koloru nasadki. Należy zauważyć, że na niebieskim wieczku części z białym tekstem były wygrawerowane nieco lepiej. Więc spróbowałem białej czapki. W tym przypadku wygrawerowano tylko plamki z czerwonym tekstem. To znaczy, zawsze testuj, zanim wygrawerujesz coś cennego. Na koniec próbowałem grawerować drewno. (jak i kartonowe elementy, były częścią pakietu). Pomimo sugerowanych 30ms, ustawiłem czas tylko na 15ms, a moc lasera na 80%. Mimo to, wynik był nieco przepalony (patrz zdjęcie). Potem spróbowałem 15ms i 50% mocy i wyszło dobrze. Na zdjęciu nie wygląda to dobrze, ale pamiętajcie, że kawałki drewna są tylko centymetrowe! Zalecane oprogramowanie jest łatwe w użyciu i intuicyjne - jedyne, czego mi brakuje to to, że można grawerować tylko jeden obiekt w tym czasie. Chciałbym skopiować to wiele razy i grawerować wszystko naraz. Mam nadzieję, że pewnego dnia to się stanie ulepszonym! Na koniec, ale nie mniej ważne: pomimo małych ostrzeżeń, ten laser jest naprawdę potężny! Z wyjściem optycznym 2,5W, to laser klasy 4. Wygoogluj co to znaczy przed użyciem!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2019

    funziona perfettamente incide veramente su tutto e taglia benissimo materiali di piccolo spessore

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Bardzo zadowolony z zakupu, tak jak się spodziewałem. Nagrywarka przyszła wcześniej. Działa doskonale, a instalacja była bardzo prosta. Powieszę unboxing na youtubie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2019

    Absolutely amazing precision engraving on wood. It's much better than I expected Highly recommend it!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2020

    Po długim oczekiwaniu na dostawę, w końcu dotarł kilka tygodni temu, Neje był łatwy montaż, 2 części maszyny, oprogramowanie łatwe w użyciu, dobre dla początkujących, specjalne rozszerzenie grawerujące laser do inkscape dostępne pod ich linkiem, gcode stworzony z wektora, DXF, SVG, cienka linia do cięcia.. Jest to dobre narzędzie, bardzo przydatne, polecany produkt.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2020

    Dopiero co przyjechałam. Świetna i bezpieczna paczka. Już próbowałem i działa idealnie. Oto moje ciepłe rekomendacje dla wszystkich, którzy dopiero zaczynają ten temat.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2019

    Delivery to Croatia, item received after 21 days from order by GLS. Perfect packaging. The object fits the description perfectly. Simple installation, simple instructions, software I haven't tried yet, but it with resset button its functions perfectly. Careful calibration is required depending on the material to be engraved. The cuttings are precise and without lumps. I am attaching photos. I'm very happy with the purchase.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2021

    Jesteś tu wcześniej, niż się spodziewałem. Ostrożne pakowanie, bezbłędna operacja! Mogę tylko polecić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$159.99
    • US$329.99
    • US$13.85
    • US$59.99
    • US$189.00
    • US$7.20
    • US$5.35
    • US$309.00
    • US$199.00
    • US$159.99
    • US$269.00
    • US$199.00
    • US$419.99
    • US$204.99
    • US$629.00
    • US$499.99
    • US$259.99
    • US$25.99