Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(33)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(33)
    • 5 Star(30)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/03/2021

    Naprawdę super miła!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Przybył do Włoch w tydzień, bardzo mały i zwarty

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Ładnie się urządziłeś

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    To bardzo dobre wezwanie, które chroni jednostkę. Wygląda na to, że jest w dobrym stanie, jeszcze go nie przetestowałem, ale uważam, że jest w dobrym stanie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2021

    Nie wiem, czy mam szczęście, ale podstawowa maszyna działa dobrze, kroi i pali się idealnie, starana aluminium, skóra, drewno działa zgodnie z oprogramowaniem. Jestem bardzo zadowolony z produktu, chciałem kupić starsze modele....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    Bardzo piękna, solidna i zabawna. Niezbyt pomocne instrukcje, trzeba próbować, popełniać błędy i poprawiać siebie, lepiej zacząć od drobiazgów. To sprawia, że chcesz kupić większy

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    PROBLEMA ROZWIĄZANA, NIE ZDJĘCIA PONIJ KOSZUŁY Z PLAFORMY Jak mogę zdobyć spalone części? SĄ CZERWONE PLASTYKI NISKIEJ PLATAFORMY I KSILIKONOWA TRANSPARENTE Łaskawica

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2021

    very small only about 2×2" of usable print space but not a bad little toy good for applying small logos to objects

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    It arrived quickly. Looks good. No instructions but I'm sure I'll find something online.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    entregue no tempo previsto

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft75 828
    • Ft95 610
    • Ft32 967
    • Ft65 937
    • Ft89 016
    • Ft108 798
    • Ft82 422
    • Ft52 749
    • Ft65 937
    • Ft49 452
    • Ft39 561
    • Ft98 907
    • Ft115 392
    • Ft52 749
    • Ft92 152
    • Ft65 937
    • Ft65 937
    • Ft72 330