Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(124)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(124)
    • 5 Star(111)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/02/2022

    A nice set of earbuds from Lenovo (my set is white ones). Fast delivery (Greece is thru courier service) and product in very good condition. Congratulations to Banggood people!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2022

    Słuchawki dostarczono znacznie szybciej niż się spodziewano. Byli w idealnym stanie. Mogę łatwo połączyć się z telefonem i wszystkie polecenia działają idealnie. Dźwięk jest w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2022

    Podobał mi się produkt, jakość dźwięku jest dobra, jestem wybredny i zadowolony. Jakość materiału nie jest najlepsza, ale jest również zadowalająca. Podobał mi się produkt i poleciłbym go.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2022

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2022

    Świetny dźwięk, łatwy w użyciu i długotrwała bateria... Gorąco to polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2022

    Dzięki, już się tym zająłem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2022

    Bardzo ładny i komfortowy dźwięk. Będę go testował przez długi czas, a następnie będę miał właściwy obraz!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2022

    Przyjechali wcześniej niż myślałem. Brzmi całkiem dobrze, jak zobaczyć, ile jest w lewo ładowania i może naładować mój telefon zbyt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2022

    Produkt właśnie przyszedł, przed 7 dni, najpierw spróbować wszystko ok, dźwięk dobry, trwałość do sprawdzenia, ale na razie jest doskonały.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2022

    Świetne, aby otrzymać wszystko zgodnie z doskonałym zakupem

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$31.59
    • US$28.99
    • US$11.99
    • US$15.99
    • US$35.99
    • US$58.99
    • US$32.99
    • US$16.99
    • US$9.99
    • US$13.79